Aihealue äänitiedosto

180 4

Ääinitiedoston ja viedon testailua

Eilen testailin Gahpirin innoittaman (http://www.luontokuva.org/foorumi_old/viewtopic.php?f=29&p=20785&sid=9f7f6dd648810ada71f43ff48fa6d2ae#p20785) äänen liittämistä uudelle foorumilla parillakin eri tavalla. Tehdään vielä yksi testi vähän eri tavalla ja kokeillaan videotakin. Ensin kuva karttaperhosesta (pitäisi näkyä suoraan tekstin alla. Sitten kesäistä äänimaisemaa joko taustaäänenä tai avattavan linkkinä Eikö musiikki kuulu? Paina tästä tästä;. ja viimeiseksi Youtubesta upotettu kangasvuokkokuvista kasattu videon pätkä. Ensin upotuskokeilu ja sitten linkkinä Kangasvuokko - Pulsatilla vernalis Katsotaas taas kuinka äijän käy... Kerta vielä kiellon päälle.
176 2

Äänitiedoston lisääminen – Testi 2

Gahpir kommentoi tuolla vanhalla foorumilla (http://www.luontokuva.org/foorumi_old/viewtopic.php?f=29&t=3367&p=20784#p20784) ”Markulle vielä, kun olet noinkin pitkällä hötömölö kielessä” Nythän vitsin lykkäsit... En minä näistä mittään ymmärrä. Kantapään kautta kokeilemalla ja iteroimalla nuo sivuni olen värkännyt… ...mutta yllätyshullu kaheli kun olen niin testataan - nyt omassa viestissä. Hanhien ohilento äänenä (vie hiiri päälle ja klikkaa) Katsotaas miten nyt käy.
218 2

Äänitiedoston lisääminen

Joskus vanhalla foorumilla oli keskustelua äänitiedoston lisäämismahdollisuudesta foorumille. Vanhalla se ei onnistunut, toivottavasti uudella aikanaan onnistuu. Uusissa kameroissa alkaa olla vakiona mysö video, joten voisi olla miettimisen arvoinen asia myös videoiden näyttäminen näillä sivuolla - tavalla tai toisella :). Asia tuli taas esille tuolla vanhalla foorumilla Gahpirin tehtyä kysymyksen omien kotisivujeni äänten tiimoilta niin arvelin nostaa äänitiedoston lataamisen myös tänne. Gahpirin avaama keskustelu näkyy vanhan puolella osoitteessa  http://www.luontokuva.org/foorumi_old/viewtopic.php?f=29&t=3367&p=20778#p20778 .