Aihealue Kyy

1

Kyy

Kolean kyykuvauspäivän satoa. Rakeita sateli useamman kerran, mutta paistoi se aurinkokin onneksi välillä ja se sai kärmekset tulemaan aina uudelleen kuvattavaksi.
8

Lapsi mukana luontokuvausretkillä

Emppu, 10 v., innostui valokuvaamisesta löydettyään tädin vintiltä vanhan filmikameran. Hän kulki ympäriinsä ja otti kuvia. Kamerassa ei ollut filmiä joten kysyin, haluaako Emppu lähteä mukaani luontokuvausreissulle ja käyttää digikameraa. Lapsi innostui, ja kaivoin kaapista vanhan digirungon. Nyt ollaan käyty läpi kameran säätöjä, ja Emppu on ollut mukana kaksi kertaa kuvausreissulla. Reissut on olleet lyhyitä reissuja lähialueelle.Reissun jälkeen ollaan katsottu kuvat koneelta, poistettu epäterävät kuvat ja valittu parhaat, joita Empun äiti saa nyt ihailla. Emppu on oppinut kameran säädöt nopeasti,...
0

Kyy

Tänä keväänä löysin ensimmäisen kyyn 23. maaliskuuta lämpimästä etelän puolen rinteestä. Hiljalleen käärmeiden määrä on lisääntynyt, ja alkuviikosta niitä oli samassa rinteessä jo kymmenen. Kaikki olivat koiraita, naaraat eivät ole vielä heränneet täällä Etelä-Karjalassa. Kuvan kyy on viime keväältä.