Aihealue Lintulautabongaus

447 0

Viikon kuva 16/2018 ja lintulautabongaus

Foorumin lintulautabongaus on kuivunut kasaan, mutta tässä nyt omalta mökkiruokinnaltani kaksi lisää omaan sarjaani, numerot 10 ja 11. Kovin moni ei näytä enää harrastavan myöskään viikon kuvia - josko tämän kunniakkaan perinteen kuitenkin saisimme säilymään eli laittakaahan viikon varrelta yksi hyvä tai muuten tärkeä kuva asianmukaisella aihealueen tagillä, niin niitä on mukava selata vaikka koko vuosi läpi. Punarinta ja rautiainen kävivät komean kevätkonserttinsa tauoilla tankkaamassa ruokinnalta varisseita murusia.
438 0

Lintulautabongaus

Tämä "kisa" on vähän kuivahtanut, mutta jatketaan... Laskujeni mukaan käpytikka on yhdeksäs mökkiruokinnalta tänä talvena kuvaamani laji. Muutama vakiokävijä on vielä kuvaamatta, ja kohtahan siellä alkaa olla jo muuttolintujakin!
651 3

Viikon kuva 49 / 2017 ja kahdeksas ruokintalaji

Mökkiruokinnallamme on vuosien varrella piipahtanut niin pähkinänakkeli kuin viirupöllökin, mutta vasta tänään, 25 vuoden jälkeen, ensimmäinen harmaapäätikka. Taisin vähän tuuletella... Hätäisesti käsivaralta ja lasin takaa sain jonkinmoisen kuvankin, joten siitä tuli samalla tämän talven ruokintapaikalla kuvattu laji numero 8.