Aihealue metsä

480 2

Marraskuun sateinen ilta

Koko päivä satoi ja tuuli marraskuun yhtenä viikonloppuna, silti menin katsomaan kauriita. kyllä siellä porukkaa oli vaikka satoi jäätävää tihkua, ja tuuli kovastikin välillä, alue on rannikkoa. Kiima-aika ilmeisesti ei estänyt etenkin urosten menoa pellolle, naaraita oli kylläkin enemmän kuin uroksia. Ainoastaan yksi uros takaa ajoi pari kertaa naaraita, mutta ikävä kyllä ei ollut kiinnostusta.  
425 0

Päivälevolla

2 Valkohäntäurosta ovat päivälevolla minua vastapäätä olevan metsän reunassa, ne rauhallisin mielin lepäsivät ainakin puolituntia. Tämä kauris välillä sulki hieman silmänsä ja sitten taas avasi. Ei huolen häivää.
452 1

Pakeneva pitkähäntä

Valkohäntäkauris näki minut ja tuijotteli häntää piiskaten ja puhisten, sitten se pakeni isoilla loikilla pellon läpi metsän suojaan. Muokkasin Efektistä! Kuva on vähän epäterävä koska kohde liikkui nopeasti, ja piti yrittää pysyä mukana. 
396 0

Kaunis neito

Kevään nuorehko naaras-Valkohäntä ylitti tien toisen yksilön kanssa, ja ylityksen jälkeen ne pysähtyivät katselemaan hermostuneina. Otin kuvan kunnes piti jatkaa autolla matkaa