Aihealue Syksy

479 2

Marraskuun sateinen ilta

Koko päivä satoi ja tuuli marraskuun yhtenä viikonloppuna, silti menin katsomaan kauriita. kyllä siellä porukkaa oli vaikka satoi jäätävää tihkua, ja tuuli kovastikin välillä, alue on rannikkoa. Kiima-aika ilmeisesti ei estänyt etenkin urosten menoa pellolle, naaraita oli kylläkin enemmän kuin uroksia. Ainoastaan yksi uros takaa ajoi pari kertaa naaraita, mutta ikävä kyllä ei ollut kiinnostusta.  
425 0

Päivälevolla

2 Valkohäntäurosta ovat päivälevolla minua vastapäätä olevan metsän reunassa, ne rauhallisin mielin lepäsivät ainakin puolituntia. Tämä kauris välillä sulki hieman silmänsä ja sitten taas avasi. Ei huolen häivää.
395 1

Minut on nähty

Yksi naaras-Valkohäntäkauris alkoi puhista ja varoittaa muita minun läsnäolosta, koska olin liian lähellä. Ne lähtivät pellon toiseen päähän, mutta tämä uros jäi muutamaksi sekunniksi paikalleen, ja tuijotti hetken hämmästyneen näköisenä. Se yrittää hahmottaa minut koska ei aikaisemmin nähnyt minua, naaras alkoi kantelemaan minusta jolloin paljastuin. Mutta kun otin kuvan vastapään puoleisessa metsän edessä seisseestä uroksesta, silloin se hahmotti minut ja käveli nopeasti metsään. Se ei pelännyt minua niin paljon, kuin se varoittava naaras, se enemmänkin ihmetteli miksi jotkut ovat peloissaan....
452 1

Pakeneva pitkähäntä

Valkohäntäkauris näki minut ja tuijotteli häntää piiskaten ja puhisten, sitten se pakeni isoilla loikilla pellon läpi metsän suojaan. Muokkasin Efektistä! Kuva on vähän epäterävä koska kohde liikkui nopeasti, ja piti yrittää pysyä mukana.