Aihealue Taidetta luonnossa

6

Elämyksiä

Eilen aamusta tuli käytyä pitkästä aikaa ennen töihin lähtöä aamu-uinnilla. Samaisella rannalla vain reilu 50 m päässä kaislikon reunassa käyskenteli kuuden kuikan seurue. Ne olivat tietysti huomanneet minun ennekuin minä ne. Minun laskeutuessa uimasilleen lipuivat kuikat pikkuhiljaa kauemmas rannasta. Siinä vaiheessa kun itsestäni näkyi pinnalla enää vain pää kuikat rauhoittuivat paikoilleen, kaksi jopa kääntyi uimaan minua kohti. Hetken jo mietin että uisin, nyt ehkä jo 100 m päähän uineita kuikkia vastaan. Kiireeltäni en sitä kuitenkaan tehnyt. Hetken veden pinnan tasosta...
2

Ehtoo

. Tuommoisia kun metsässä katsoo tuulen niitä heiluttaessa tulee väkisin mieleen vanhat rokkistarat. Letti heiluu niskan puolella enää, verisuonet kuvioittaa kasvot ja pärstäkin rutussa kuten kovia kokeneella kundilla pitääkin olla.
0

Luonnottomat – 2

Jari heitti edellisessä viestissä kysymyksen olinko ajatellut yhdistää kaakkuria ja lentokonetta samaan kuvaan. Tämäntapaista silloin havittelin, mutta kun toissapäiväisestä kalasääskikuvat olivat liian suttua... Eilen sain kelvollisen ja tässä se nyt sitten on. Nyt muuten ymmärrän miksi dronea ei saa lennättää 150 m korkeammalla. Nuo kaksi olivat toissa päivänä samalla reitillä ja parhaimmillaan varmaan samoilla korkeuksillakin - vai vähän eri aikana.  
5

Luonnottomat…

Vanhalla foorumilla oli suosittu ketju Täysin luonnottomat... Mahtoi olla 214 vastauksineen ja 34655 lukukertoineen suosituin tai ainakin suosituimpien ketjujen joukossa... Tuolle nimelle en tohdi kuviani laittaa, mutta jos nyt vähän sinnepäin. Samoilta jalansijoilta, vähän eri aikaan ja eri korkeudella.