Aihealue Yleinen keskustelu

396 10

Luontokuvafoorumi

Koska mulla on paksu nahka, enkä pelästy ihan pienistä vittuiluista niin uskallan pistää tämän linkin esille: http://luontokuvafoorumi.org/foorumi/ (on valitettavasti vielä loppunuoluja vailla, mm. kieli on hiukan fingelskaa) Jos kehtaatte rekisteröityä ja kokeilla, niin arvostaisin kovasti. Saattaa vaikuttaa monimutkaiselle, mutta ominaisuuksia ja toimintoja on tarpeelliset määrät ja ne jopa pelittävät. Ja ei, ei ole mitään kaupallista tarkoitusta, eikä mitään "nyt kaikki sinne" myöskään. Olen valmis kasaamaan samanlaisen SLV:lle tai lahjoittamaan tuon sivuston nahkoineen karvoineen yhdistykselle ilman mitään veloitusta. Palaute mielellään tuolle...
282 11

Soon moro!

Uskaltauduin lähettämään tänne ensimmäisen viestin 10.7 2017, rapeat neljä kuukautta sitten. Tänä aikana tehdyt foorumin kehittämistoimet riittävät todistamaan meikäläiselle sen, että asiaan ei yhdistyksellä ole halua, osaamista tai aikaa. Keskustelufoorumi taas on ainoa asia joka on yhdistyksen taholta itselleni jossain määrin tarpeellinen, mutta tämä sekasotku ei sitä ole, eikä siitä tässä formaatissa myöskään sellaista tule. Tästä puuttuvat lähes kaikki ne elementit ja toiminnot jotka kunnollisella laudalla ovat ja ovat olleet jo kymmeniä vuosia, kuten esimerkiksi edellisellä foorumilla. Miksi ihmeessä ruvetaan...
211 10

Luonnon romantisointi

Itse lavastan kuvani muka dokumentäärisiksi. Tämäkin on taas laiskuuttaan mökin kuistilla otettu. Taustalle kerätty kelorahkoja ja ruokintaa etualalle. Tausta näyttää epäterävänä sopivan sävyiseltä paikkaseudun lintuihin. Mutta miksihän tätä pitää romantisoida erämaaksi, miksi tässä ei saisi näkyä ihmisen jälki ja rakennelmat?
204 9

Tilhiä ja tykkäyksiä

Epätieteellinen vertailu: Laitoin edellisen tilhikuvan sekä tänne että Facebookiin omille kavereille ja poikkeuksellisesti myös luonnonvalokuvaajien FB-virtaan. Facebookissa sain omilta kavereilta 35 tykkäystä (potentiaalia 265) ja SLV:n 60000:lta "kaverilta" 15 peukkua ennen kuin kuva katosi kymmenien uusien kuvien taakse. Tällä omalla foorumillamme sain kolme mukavaa sanallista kommenttia - kiitos niistä. Jos ja kun arvostan asiaan paneutuneita silmiä ja kehittävää palautetta, ei ole epäilystäkään, annanko kuvani tälle ehkä vähäväkiselle, mutta arvostavalle foorumille vai amerikkalaiselle kirpputorille... Kiitoksena siis toinenkin tilhikuva.  
76 6

Palautetta

Foorumia on viime aikoina hiukan rukattu, ja erinomaisen hyvä niin. Viimeisimpien kommenttien näkyminen sivupalkissa on ihan jees, mutta voisi siinä näkyä myös ne viimeksi lisätyt artikkelitkin. Ne kun katosivat viimepäivityksen jälkeen... Vaan jos toiveen saisi esittää, niin kiireellisin päivitys olisi kuvanliittämis-mahdollisuus kommentteihin, eli vastaaminen kuvaan kuvalla. Selkeyttäisi kovasti Viikon kuva- ja Päivän kuva-aiheita. Nykyisellään niistä ei ota selvää vanha erkkikään, eikä aiheen idea toteudu sitten ollenkaan. Tämmöttis.