Aihealue Yleinen keskustelu

4

Ketään tuskin kiinnostaa moinen pikku juttu.

Mut semmone kisa o saatu maaliin ku Vuoden luontokuva 2017. Eihä tääl tietyst oo yhtää sieluu joka moisesta välittäs? Ei muutes mut kyl tuo o toisil foorumeilla jo esil............................................   ONNITTELUT TOMMILLE!!!!!! Ja kaikille muille palkituille myös!!
9

Tilhiä ja tykkäyksiä

Epätieteellinen vertailu: Laitoin edellisen tilhikuvan sekä tänne että Facebookiin omille kavereille ja poikkeuksellisesti myös luonnonvalokuvaajien FB-virtaan. Facebookissa sain omilta kavereilta 35 tykkäystä (potentiaalia 265) ja SLV:n 60000:lta "kaverilta" 15 peukkua ennen kuin kuva katosi kymmenien uusien kuvien taakse. Tällä omalla foorumillamme sain kolme mukavaa sanallista kommenttia - kiitos niistä. Jos ja kun arvostan asiaan paneutuneita silmiä ja kehittävää palautetta, ei ole epäilystäkään, annanko kuvani tälle ehkä vähäväkiselle, mutta arvostavalle foorumille vai amerikkalaiselle kirpputorille... Kiitoksena siis toinenkin tilhikuva.  
6

Palautetta

Foorumia on viime aikoina hiukan rukattu, ja erinomaisen hyvä niin. Viimeisimpien kommenttien näkyminen sivupalkissa on ihan jees, mutta voisi siinä näkyä myös ne viimeksi lisätyt artikkelitkin. Ne kun katosivat viimepäivityksen jälkeen... Vaan jos toiveen saisi esittää, niin kiireellisin päivitys olisi kuvanliittämis-mahdollisuus kommentteihin, eli vastaaminen kuvaan kuvalla. Selkeyttäisi kovasti Viikon kuva- ja Päivän kuva-aiheita. Nykyisellään niistä ei ota selvää vanha erkkikään, eikä aiheen idea toteudu sitten ollenkaan. Tämmöttis.
7

Kurkistus

Tulin vain vilkaisemaan josko voorumi olisi herännyt henkiin. Eipä näkemä ole. Taitaa olla turha toivo. Ja muokkausta peliin muutamaa tiimaa myöhemmin: Selailin edellistä foorumiversiota joutessani, ja kovasti näytti siltä ettei sekään ole ollut sen elävämpi kuin tämäkään. Julkaistujen kuvien ja juttujen väli keskimäärin viikko-pari, kommentteja muutama per juttu. Näin uutena tulokkaana ja aloittelijana olen hivenen hämmästynyt. Onko todellakin niin, että luontofotarit ovat niin totaalisen introverttejä etteivät juuri halua jakaa tuotoksiaan, vaan painuvat mieluummin itsekseen murahdellen korpeen kuvaamaan omaksi ilokseen (en...
29

En minä valita…

...mutta on tämä ehkä vaisuin foorumi missä olen jäsenenä ollut : D   En isommin pidä myöskään formaatista, alkaa olla senverran kilometrejä mittarissa etten ymmärrä mikä tällaisessa "risuläjässä" on parempaa verrattuna perinteiseen hierarkkiseen järjestelmään. Mutta nämä ovat omia ongelmiani, eivät moitteita.
0

Villieläimiä eläintarhoissa

Oletteko koskaan harrastaneet luontokuvausta eläintarhoissa? Ei, en tarkoita niitä häkkeihin tai aitauksiin lukittuja eläimiä, vaan eläintarhoissa ja huvipuistoissa asuvia, oikeasti villejä eläimiä. Niitä luontokappaleita, jotka eivät ole niin eksoottisia, mutta asustelevat paikalle muuttaneiden eläinten ja ihmislaumojen seassa. Paikallisten eläinten löytäminen voi olla haasteellista ja niiden kuvaaminen vielä haasteellisempaa, kun puistoon tullut väki tönii, tulee linssin eteen ja mekastaa niin, että kuvauskohteet karkaavat. Australian Gold Coastilla on useita huvipuistoja. Yksi suosituimmista on Sea World, jossa voi nähdä delfiinejä, pelikaaneja, haita, rauskuja,...
0

Muistakaamme

Tuo "kuukauden kuva" -osio on jäänyt ihan unohduksiin. (Löytyy sinisen nuolen alta.) Laittakaamme sinne ahkerasti kuvia, jotta senkin toimivuus saadaan testattua. Nyt käsittääkseni pelaa tältä osin. ....ahomansikoita näkee yhä.