Aihealue

740 5

Syksyn henkeä taivaalla

Reippaasti väännelty kuva jälkikäteen. Perusasetukset on kuitennii 20sek, f1,4, Iso 2500 ja 6D täysikenno. Suurin odotuksin ostin kameralehden 12€, jossa upeita yökuvia esimerkkeinä, mutta vähän jäin lopullisia vinkkejä paitsi. Lähinnä olisi kiinnostanut, miten nuo eri valotukset on yhdistetty jälkikäteen. Onko joku tälläista kokeillut?
519 3

Valosaasta

Tähtipölyä, 20sek, 1,4, iso 3200 Niin paljon on ylimääräistä huttua taivaalla, että Lightroomissa kaikki kontrastit ja sumunpoistot saa väännellä reippaalle ja sen myötä taas poistaa väreistä saturaatiota. Keltainen on kaupungin jälki. Ursan miehet oli sitä mieltä, että valosaasteen väri on muuttunut vähitellen led valojen yleistyessä.
887 7

Älä pelkää pimeää *Galleria*

Viime vuosi/vuodet on ollut ankaraa yössä tarpomista ja nyt kun astro kausi vihdoin on lopullaan niin ajattelin laittaa muutaman kuvan jakoon. Mielellään jotain palautettakin olisi kiva saada oli sitten ruusuja tai keppiä. Jos haluat katsoa lisää kuvia niin niitä löytyy www.janiojala.com Kalustona toimi nikonin D5200 + Tokina 11-16mm f2.8 ja Nikonin d750 + nikkor 20mm f1.8 Samalla pääsee testaamaan miten uusi foorumikin toimii...