7 kommenttia

 1. derelict sanoo:

  Eikö ne hyvät juttus ja kuvas suostunu siirtymään tälle foorumille?

 2. harrastelija sanoo:

  Niin hänen hyvyydestään tiijä. Oikein näin ujona maalaispoikana uskalla kovin paljoa kerralla postata 

 3. harrastelija sanoo:

  Sain viestiä, ettei linkitys toimi…
  Ei toimi ensimmäinen linkki (Muutama kuva lisää ja hivenen tarinaa kuvan taustalta löytyy linkin takaa) toinen Hirvimailla toimii. Käyttäkää sitä.

  Olisin poistanut tai korjannut tuon ensimmäisen, mutta vaikka olen kirjautunut sisälle ja viestissä on Muokkaa valinta tulee tästä ilmoitus ”Tämä kirjoitus ei ole sinun kirjoittama, joten sen muokkaaminen ei ole sallittu.” Eli tuon alkuperäisen veistin lienee kirjoittanut kaksoisolentoni :), vaikka itse en ole edes horoskoopissa kaksonen (en tosin tiedä mikä olen, mutten ainakaan kaksonen).

 4. derelict sanoo:

  Tää ei pahalla, Harrastelija, mut mitä hi..oa toisen foorumin sivuja tänne tuomaan? Omilta sivuiltas sen kyllä mielellään linkkinä täällä näkisin.

  • Gahpir sanoo:

   Laitappas hetkeksi se torrakko syrjään ja nouse sieltä juoksuhaudasta. Kyllä tässä yhteisellä asialla ollaan, niinkuin hyvin keskusteluista tiedät.

 5. harrastelija sanoo:

  ”Omilta sivuiltas sen kyllä mielellään linkkinä täällä näkisin.” Niin minäkin, mutta kun tuon Telian kanssa ei enää oikein onnistu omien sivujen päivittäminen… Peruslaiska kun olen niin teen sen sitten siellä missä se onnistuu helpoiten.

 6. derelict sanoo:

  Laitappas hetkeksi se torrakko syrjään ja nouse sieltä juoksuhaudasta. Kyllä tässä yhteisellä asialla ollaan, niinkuin hyvin keskusteluista tiedät.

  Tietääkseni olen osoittanut sanani Harrastelijalle?

Vastaa