4 kommenttia

 1. MerviS. sanoo:

  Hieno kuva, hyvin häviää tausta, oliko hankee takana, ”himskatin” skarppi, eikä piiruakaan yli, on se kyllä…

 2. JariS sanoo:

  Oikein hyvä, tulee mieleen von Wrightit tai Sanna Kanniston studiokuvat. Mielenkiintoista olisi tietää jotain kuvan synnystä. 

 3. derelict sanoo:

  Kiitosta vaan.  🙂

  Eipä tuosta sen ihmeempiä synnytysjuttuja aikaan saa. Miun takana oli laskeva ilta-aurinko joka valaisi linnun takana olevan pilvisen taivaan. Yritä siinä sitten pikaisesti saada kuvaa, lintu jäi melko mustaksi ja taivas palo puhki. Kuvaa ei ole siis väännetty taiteellisuus etunenässä vaan yritetty pelastaa mitä osattu.  🙁

  Lintuun ei taivaallista valoa osunut valitettavasti ja kerrankin mokoma siivekäs oli tähtäimessä alle 15 metrin. Tuskin toiste tarvii moista silmiin katsoa…..

  Wrightit, hmmmmm……   😉

 4. MerviS. sanoo:

  Kyllä se tilaisuus vielä tulee, jos oon oikein läksyni lukenut, niin tänä keväänä niitä pitäis piisata ainakin meille, miks ei sitten teillekin… Onnen kantamoisia sinne, pidä vaan kamera mukana aina kun ovesta ulos astut, koskaan tiedä mitä vastaan tulee.

  Järjestelemällä saa kun kusipäisiä kakaroita… Hieno kuva oli sitten keli mikä hyvänsä, hyvin luonnolliseksi olet sen käpristellyt, sitä vartenhan kai ne ohjelmatkin on olemassa…

Vastaa