Hirveetä

Kun on kuvien lattoominen kännykällä vaikeeta


9 kommenttia

 1. derelict sanoo:

  Huvittuneen näköne hirvee, siulle hymyilee?  

  Eedit. Joku uus villitys tuo pikkukuvien emoji käyttö?

  • harrastelija sanoo:

   Hyvä on vielä tässä vaiheessa vuotta naureskella, mutta vielä se hymy hyytyy tai sitten ei, mistäpä sitä tietää vaikka olisi alueen valtasonni.

  • harrastelija sanoo:

   Ei tuo emojiin käyttö liene aikojen saatossa kovin merkittävästi muuttunut. On niitä osattu käyttää ennenkin puolin jos toisin http://beta.vuodenluontokuva.com/pum-pum-2/  

    

   En tiedä onko se tuo kuvien vähhyys innostanut ylläpitoa nostamaan nuo emot tuohon etusivulle. Joskus kesäkuun alussa taisi foorumilla olla softan muutoksiin  littyen jonkinlainen käyttökatkos missä yhteydessä nostivat nuo emot esikatselukuvien suhteen kuvien veroiseksi.

 2. derelict sanoo:

  Tarkoitin kyllä niitä esikatselukuvia enkä kirjoituksen yhteyteen liitettyjä emoijikuvia. Tässä Hirveetä jutussas kun katsoo esikatselukuvaa ei kyllä tiedä liittyykö juttu hirveen turpaan vai perseeseen…

  Jotkut rutisseet aikoinaan monta kuukautta kun esikatselukuvat tuovat näkymän esiin vain osittain. Silti siitä pienestäkin pääsi jutun juuresta kiinni. Itse yritin tuota elefantin tallaamaa emoijia saada otsikon alle mutta en muutes onnistunut kertaakaan, liittyyneekö kännykän käyttöön eikä lainkaan ylläpitoon?

   

  • harrastelija sanoo:

   Tämmösenä mitään mistää tietämättömänä maalaispoikana ossoo asiaan mitään sotilaallisen varmaa, mutta jos olen oikein ”kartalla” emojin näkyminen esikatselukuvana liittyy softaan tehdyistä muukoksista. Aiemmin softa ei noteerannut emoja mitenkään, mutta nyt softa näyttäisi tulkitsevan emot kuvina ja nostaa ne esikatselukuvaksi ylläpidon koodauken mukaisesti. Ymmärtääkseni Itse ei tuohon voi vaikuttaa – muuten kun jättämällä emot pois.

  • harrastelija sanoo:

   Testasin tuota hypoteesiani ja näin näyttäisi olevan. Jättämällä tuon emon tekstistä pois nousi hirvikuva esikatselukuvaksi….

    

   Eli kyllä kyse näyttäisi oleva ylläpidon tekemistä koodausmuutoksista. Sitä en tosin tiijä onko emon nosto kesikatselukuvaksi ylläpidolta tietoista vai puhdas vahinko.

 3. derelict sanoo:

  Testailin tuota aiemmin kokeeksi eikä PCltä lähetetyt viestit aiheuttaneet vastaavaa. Ei se välttämättä liity ylläpidon toimiin, saattaa johtua myös luuris päivityksistä. Mut tiiä tuota, luuri ku o miulla vaan pelkkä luuri eikä MacGyverin linkkari….

 4. derelict sanoo:

  No nyt ne pallopäät näköjään tulee tosiaan esille miunkin kuviin kun kokeilin. Montaa päivää oo väliä ollut kun ei toiminut näin, pallopäät voi siis deletoida tekstin perästä!

  Vedän sanani takaisin ja nautin aperatiivin ennen naperoperunoiden pesua…

Vastaa