Kaksi viidestä

Näitä on tullut seurattua, kohta sekin kokemus sitten ohi....


9 kommenttia

 1. kuvassa kaikki kohillaan onnistunut otos

 2. derelict sanoo:

  Kiitos! 🙂

 3. TKK sanoo:

  Antavatko kuvaajan olla ihan näkösällä?

 4. derelict sanoo:

  Sanoisinko että päästävät liiankin liki monesti. On nuo touhunaperot metrinkin päästä ohi joskus juosseet. Asustelevat kaupungissa ja ovat tottuneet ihmisiin liiankin hyvin, valitettavasti. Mut ruokaa ei onneksi niille kukaan kanna kuten esim. tietyt nimikuvaajat aiemmin täälläkin tekivät.

 5. Jaket sanoo:

  Vaikka kaupunkikettuja,hyviä kuvia.Mainio tilanne tässä kuvassa.

 6. harrastelija sanoo:

  ”Antavatko kuvaajan olla ihan näkösällä?” Taitavat asustella ihmisten ”jalkojen alla”.
  Niin pitkään menee hyvin kun eivät opi ruokinnalla liian tuttavalliseksi eivätkä opi pelottelulla liian aroiksi. Ruokkimalla käy kun edelliselle satsille ja tulevat liian tuttavalliseksi. Toisaalta pelokas eläin on arvaamaton ja kun kaupungissa asuvat ei yhteentörmäyksiä voi välttää. Pelokas eläin ja pelokas ihminen (noitakin jotkut pelkäävät) ei taida olla oikein hyvä yhdistelmä? Silloin kun ovat terveen välinpitämättömiä (eli eivät ole liian tuttavallisia, mutta toisaalta eivätkä pelkää, mutta väistävät) lopputulos lienee kaikkein paras???

 7. derelict sanoo:

  Kiitos herroille!

  Kaiken tuo harrastelija tietää, ettei vaan kytkös työn kautta?  😀

  Onneks immeiset tuntuu ymmärtävän tilanteen ja eivät niin noteeraa Kettusten puuhia. Ja kyllä ne helposti ottavat koivet alleen, ei niin kavereita ihmisten kanssa ole.

  • harrastelija sanoo:

   … …on nuo tullut pariin kertaan nähtyä, kuvia ei tosin montaa ole. Emä ainakin on täysin välinpitämätön ihmisten suhteen.

   Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä ja pysynee jos/niin kauan kun niitä ei opeteta käsiruokinnalle eikä toisaalta peloteta ihmisaroiksi… molempaa vaihtoehtoa kun on valitettavasti heitetty ilmoille. 

 8. derelict sanoo:

  ”Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä ja pysynee jos/niin kauan kun niitä ei opeteta käsiruokinnalle eikä toisaalta peloteta ihmisaroiksi… molempaa vaihtoehtoa kun on valitettavasti heitetty ilmoille.”

  Vai siihen on jo ajauduttu, ei hyvältä kuulosta. Eään päättävän elimen lausunto on ymmärtääkseni että odotetaan kun poistuvat ja estetään sitten vastaavan toistuminen.

Vastaa