3 kommenttia

 1. Gahpir sanoo:

  Ompas kaikinpuolin nätti otos. Onko tältä keväältä. Meillä Pirkanmailla on vielä pääosin hanki maassa. 

  Peipposiin vastataan, että ainaski kolme.

 2. harrastelija sanoo:

  Thanks. Eiliseltä on. Tämä puoli rinteestä on kuin aurinkopaneeli suunnattuna kohtisuoraan keskipäivän arinkoa kohti. Toisella puolella kumpua voisi pienen kangasvuokkoesiintymän päällä hyvin vielä hiihdellä. Vähän tuli yllätyksenä nämä muutamat kukat. Tuolla toisaalla olevasta kuvasta pidän itse enemmän :).

  Peippispähkinässä laulelee (ainakin) neljä eri yksilöä. Paljon parempaakin oli tarjolla, muttta unempöpperössä olin jättänyt mikrofonituloksei XLR:n sijasta mic-liitännän ja… niimpä äänittelin parin tunnin ajan sähköistä kohinaa. Sen kerran kun olisin saanut kerrankin kunnollista joutsenlaulua, nyyh… mutta ei tuosta voi oikein muuta tehdä kun katsoa peiliin.

 3. MerviS. sanoo:

  Enpä olis uskonut, että tänä keväänä oikeesti kuvattu, Saaristomeri osittain jäässä vielä, just ja just lesken lehdet availee kukkiaan. Kuva niin viimesen päälle kaikin puolin, ei sitiä osaa edes sanoa mitään, siis normi kommentti tämmösiin, ihana kuva… jne.

  Ota niitä kuvia vaan ja unohda se kohinainen ääni, kuva puhuu puolestaan, kuulen kyllä äänen katsomalla kuvaakin. Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy kyllä aina jotain hyvääkin, esim. lintujen äänet…

  Hieno, herkkä.

Vastaa