Kirjoittaja:    JariS
Sivusto: http://jari.kuvat.fi
79 2

Käpylintuja

Siitä ilosta, että foorumin kuvat ovat palanneet näytölleni ja aurinko taivaalle... Nyt tarvittaisiin vain taitoa ja onnea hyviin kuviin. Tässä tämänpäiväiset vastaantulijat: isokäpylintu koiras (punainen) ja pikkukäpylintu naaras (vihreä).
145 7

Saukko

Hienoja kuvia täällä jo tällekin vuodelle. Minulla jää päivitykset vähiin monestakin syystä, muun muassa siksi, etten edelleenkään saa täältä kuvia näkyviin tietokoneen selaimilla. Mutta tässä nyt tämänpäiväinen saukko Aurekoskella Seitsemisen kupeella. Kaveri tuli lopulta kolmen metrin päähän, jolloin minun kamerani akku oli ratkaisevalla hetkellä simahtanut ja piti sohia jotain kännykällä. Koko tarina on täällä jos kiinnostaa: https://jari.kuvat.fi/blog/19/puhelinsaukko/      
76 2

Vuoden viimeinen

Pähkinänakkeli tänään Helsingissä. Vauhdikkaasti, uteliaasti, päättäväisesti uuteen vuoteen!      
74 2

Kuohuissa

Pysy siinä, kara, kunnes saadaan vähän valoa ja pakkashöyryä!  
104 3

Ruokalepo

Töyhtötiainen ahmi aikansa rasvapötköä ja asettui sitten ruokalevolle lämpimänä pallerona - siltä ainakin näytti. Rauhallista joulua kaikille!  
120 2

Seitsemisharjulla

Marraskuun aurinko ei jaksanut paistaa kuusimetsän pohjille asti, mutta sen verran valoa oli, että pystyi kuvaamaan pari pimeän metsän piristäjää. (Toivottavasti kuvat näkyvät, ei nyt ainakaan näy mitään...)