Kirjoittaja:    JariS
Sivusto: http://jari.kuvat.fi
274 4

Hornoya

Kävin ensimmäistä kertaa Hornoyan lintusaarella Varanginvuonolla. Elämys oli kyllä huikea ja kuvattavaa yllin kyllin, mutta mitään kovin persoonallista ei hevin synny tästä paljon kuvatusta kohteesta. Tässä kuitenkin muutama poiminta, ja lisää löytyy muualtakin matkan varrelta jos kiinnostaa: https://jari.kuvat.fi/kuvat/matkat+ja+retket/Varanginvuono,+Norja+29.6.-3.7.2019/ .  
182 6

Suokukkoja

Muutama kuva taannoiselta kojuvierailulta Liminganlahdelle. Melkoinen näytelmä tämä tavallisesti tasaharmaiden parvien soidin.
147 0

Kuusi kuvaa kuusikosta

Pohjoisella Pirkanmaalla on paikoitellen vielä runsaasti lunta, mutta pitkän päivän aurinko sulattaa sitä aika vauhtia. Kävin Seitsemisen liepeillä kahlaamassa ilta-auringossa; tässä lumesta vapautuvan kuusikon terveisiä.
163 3

Hangon lintuja

Käväisin Hangossa rantakallioilla. Lintujen muutto on selvästi jumittunut, vaikka keväiseltä näyttääkin. Nämä paikalliset jo löytyivät.
316 4

Uuden putken testailua

Olen vannonut alkuperäisten Canonien nimeen, mutta nyt sorruin "halpis" Sigmaan (150-600mm / f 5-6,3). Enkä ainakaan ensimmäisen päivän jälkeen kadu... Kun nyt valoakin alkaa olla.
321 2

Käpylintuja

Siitä ilosta, että foorumin kuvat ovat palanneet näytölleni ja aurinko taivaalle... Nyt tarvittaisiin vain taitoa ja onnea hyviin kuviin. Tässä tämänpäiväiset vastaantulijat: isokäpylintu koiras (punainen) ja pikkukäpylintu naaras (vihreä).