Kirjoittaja:    JariS
Sivusto: http://jari.kuvat.fi
67 6

Suokukkoja

Muutama kuva taannoiselta kojuvierailulta Liminganlahdelle. Melkoinen näytelmä tämä tavallisesti tasaharmaiden parvien soidin.
44 0

Kuusi kuvaa kuusikosta

Pohjoisella Pirkanmaalla on paikoitellen vielä runsaasti lunta, mutta pitkän päivän aurinko sulattaa sitä aika vauhtia. Kävin Seitsemisen liepeillä kahlaamassa ilta-auringossa; tässä lumesta vapautuvan kuusikon terveisiä.
60 3

Hangon lintuja

Käväisin Hangossa rantakallioilla. Lintujen muutto on selvästi jumittunut, vaikka keväiseltä näyttääkin. Nämä paikalliset jo löytyivät.
173 4

Uuden putken testailua

Olen vannonut alkuperäisten Canonien nimeen, mutta nyt sorruin "halpis" Sigmaan (150-600mm / f 5-6,3). Enkä ainakaan ensimmäisen päivän jälkeen kadu... Kun nyt valoakin alkaa olla.
137 2

Käpylintuja

Siitä ilosta, että foorumin kuvat ovat palanneet näytölleni ja aurinko taivaalle... Nyt tarvittaisiin vain taitoa ja onnea hyviin kuviin. Tässä tämänpäiväiset vastaantulijat: isokäpylintu koiras (punainen) ja pikkukäpylintu naaras (vihreä).
258 7

Saukko

Hienoja kuvia täällä jo tällekin vuodelle. Minulla jää päivitykset vähiin monestakin syystä, muun muassa siksi, etten edelleenkään saa täältä kuvia näkyviin tietokoneen selaimilla. Mutta tässä nyt tämänpäiväinen saukko Aurekoskella Seitsemisen kupeella. Kaveri tuli lopulta kolmen metrin päähän, jolloin minun kamerani akku oli ratkaisevalla hetkellä simahtanut ja piti sohia jotain kännykällä. Koko tarina on täällä jos kiinnostaa: https://jari.kuvat.fi/blog/19/puhelinsaukko/