Kirjoittaja:    Mpakkala88
Tietoja: Olen 29 vuotias helsinkiläinen ja pidän eläimistä ja luonnosta, hirvieläimet ovat suosikkikohteeni. Erityisesti Valkohäntäkauriit ovat ensimmäinen suosikkini, kuvia minulla onkin niistä kertynyt iso määrä. Lisäksi tietenkin ovat Hirvet, Metsäkauriit ja muutamia Täpläkauris kuvia. Pidän ystävällisistä ja suvaitsevaisista ihmisistä jotka todella rakastavat eläimiä.
330 1

Muotokuva hirvestä

Tarkoitus ei ole laittaa aina taustakuvia mukaan, vaan välillä myös pää. Jotta erottuu yksityiskohtia esim. silmien kirkkaus ja karva, ne jäävät yleensä pois kuvauksista. Rakastan nimenomaan muotokuvia ne ovat tyylikkäitä ja upeita! Se on hyvä että jokaisella on erilainen tyyli, siis minulla juuri, erilaisuus tuo rikkautta. Kuvassa on hirvilehmä toukokuussa talvikarvan lähtöaikana.  
284 0

Mustavalkotaidetta

Vaihteeksi mustavalkoisia kuvia ettei aina värillisiä, hyvää tekee vaihtelu. Tässä sama Valkohäntäuros joka poseeraa toisessakin kuvassa, mutta eri värisenä, ja eri asennossa. Kuva on aivan kuin jonkun piirtämä joka on paperilla. Rajasin edessä olevan pensaan edestä pois, ja ihan hieman näkyy jäkälää vasemmassa alakulmassa, mutta sen ei pitäisi häiritä. Eläimen profiili on minulla pääasia, ja tavoitteenani on juuri profiilikuvat. Ei niinkään maisemat.
309 2

Marraskuun sateinen ilta

Koko päivä satoi ja tuuli marraskuun yhtenä viikonloppuna, silti menin katsomaan kauriita. kyllä siellä porukkaa oli vaikka satoi jäätävää tihkua, ja tuuli kovastikin välillä, alue on rannikkoa. Kiima-aika ilmeisesti ei estänyt etenkin urosten menoa pellolle, naaraita oli kylläkin enemmän kuin uroksia. Ainoastaan yksi uros takaa ajoi pari kertaa naaraita, mutta ikävä kyllä ei ollut kiinnostusta.  
275 0

Päivälevolla

2 Valkohäntäurosta ovat päivälevolla minua vastapäätä olevan metsän reunassa, ne rauhallisin mielin lepäsivät ainakin puolituntia. Tämä kauris välillä sulki hieman silmänsä ja sitten taas avasi. Ei huolen häivää.
244 1

Minut on nähty

Yksi naaras-Valkohäntäkauris alkoi puhista ja varoittaa muita minun läsnäolosta, koska olin liian lähellä. Ne lähtivät pellon toiseen päähän, mutta tämä uros jäi muutamaksi sekunniksi paikalleen, ja tuijotti hetken hämmästyneen näköisenä. Se yrittää hahmottaa minut koska ei aikaisemmin nähnyt minua, naaras alkoi kantelemaan minusta jolloin paljastuin. Mutta kun otin kuvan vastapään puoleisessa metsän edessä seisseestä uroksesta, silloin se hahmotti minut ja käveli nopeasti metsään. Se ei pelännyt minua niin paljon, kuin se varoittava naaras, se enemmänkin ihmetteli miksi jotkut ovat peloissaan....