Kirjoittaja:    derelict
Sivusto: http://www.miun.otokset.fi
9

Ampu part 2.

  Saa rajata ja sommitella. Suosittelen Fiskarsin oksasaksia sekä Stihlin moottorisahaa. Istuu meinaan sen verran keskellä kuvaa niiku napa vattassa.
2

Muistorikas kakkara.

  Tuo kakkara jäi mieleen. Tulin autolle puskasta ja huomasin että kännykkä tippunu taskusta. Romut autoon lukkojen taa ja puoljuoksua takas. Olin varma että kakkaran luota löytyy. Kilin koivet, ei ollu. Ei muuta ku reitin perkaaminen edessä. No löytyhän se, ihan toisaalta. No annas olla, uus lähtö kotoa toisaalle ja perkules! Nurkan taa katsomisvälineen eli kulmatähtäimen ja rungon välinen adapteri kateissa. Hmmmmm.... Mutta kakkaran luonahan otin kulmiksen irti rungosta. Eiku sinne taas. Ei ollu, ei ees kännykän löytöpaikalla, tai jos...
5

Valkolehdokki iltavalossa. + lisätty.

Kämmeköiden kuvaus taas alkanut. Jotkut vaan kadonneet kokonaan esiintymispaikoiltaan, ties miksi? Joitain taas reilusti useampia kuin aiemmin. Mut aika näyttää mitä löytyy. Tulipa kokeiltua kuvan lisäys aloitettuun juttuun, näyttäs pelittävän. Tuossa näkyy varren pituus, ei silti aina helppo tapaus jos haluaa valopalleroita taustalle, maasto ja puusto määrää nääs tahdin.
2

Ehtoo

. Tuommoisia kun metsässä katsoo tuulen niitä heiluttaessa tulee väkisin mieleen vanhat rokkistarat. Letti heiluu niskan puolella enää, verisuonet kuvioittaa kasvot ja pärstäkin rutussa kuten kovia kokeneella kundilla pitääkin olla.