Kirjoittaja:    pekkahyvonen
Sivusto: http://luontokuvafoorumi.org/keskustelu
1619 11

Luontokuvafoorumi

Koska mulla on paksu nahka, enkä pelästy ihan pienistä vittuiluista niin uskallan pistää tämän linkin esille: http://luontokuvafoorumi.org/foorumi/ (on valitettavasti vielä loppunuoluja vailla, mm. kieli on hiukan fingelskaa) Jos kehtaatte rekisteröityä ja kokeilla, niin arvostaisin kovasti. Saattaa vaikuttaa monimutkaiselle, mutta ominaisuuksia ja toimintoja on tarpeelliset määrät ja ne jopa pelittävät. Ja ei, ei ole mitään kaupallista tarkoitusta, eikä mitään "nyt kaikki sinne" myöskään. Olen valmis kasaamaan samanlaisen SLV:lle tai lahjoittamaan tuon sivuston nahkoineen karvoineen yhdistykselle ilman mitään veloitusta. Palaute mielellään tuolle...
1289 11

Soon moro!

Uskaltauduin lähettämään tänne ensimmäisen viestin 10.7 2017, rapeat neljä kuukautta sitten. Tänä aikana tehdyt foorumin kehittämistoimet riittävät todistamaan meikäläiselle sen, että asiaan ei yhdistyksellä ole halua, osaamista tai aikaa. Keskustelufoorumi taas on ainoa asia joka on yhdistyksen taholta itselleni jossain määrin tarpeellinen, mutta tämä sekasotku ei sitä ole, eikä siitä tässä formaatissa myöskään sellaista tule. Tästä puuttuvat lähes kaikki ne elementit ja toiminnot jotka kunnollisella laudalla ovat ja ovat olleet jo kymmeniä vuosia, kuten esimerkiksi edellisellä foorumilla. Miksi ihmeessä ruvetaan...
975 4

Punapistetähtäin

Koitetaas saada tämmöttinen mahtumaan tähän kuvatulvaan: Ampujille tuttu ja hyväksi havaittu tähtäin liikkuvaan maaliin, kuten naapurin mulkvistiin laukaistaessa. Väittävät maailmalla helpottavan myös lentoonkuvausta, liekö täällä käyttäjiä? Toimintaperiaate on simppeli, eikä parallaksivirhe liene kamerassa niin kriittinen kuin snaipperoinnissa.
1229 17

EXIF Viewer

Tuli näköjään sohotettua muurahaispesään, kun mutisin exifien piilottamisesta. Pahoittelut. Mutta jos tämä data kiinnostaa, niin esimerkiksi Chrome-selaimeen saa tuon otsikon näppärän lisäosan. Kuvan alalaidassa näkyypi tuo sininen kameran kuva, jos exif-tietoja on saatavilla: Muita taikatemppuja en itte viitsi tehdä. Siis tuossa näkyy se kameran kuva, höh... Lisäosan asennus 1: Ja 2:  
466 1

Punatulkut (Laji nro 6 lintulaudalla)

Talvi nytkähti ensilumen myötä pykälän eteenpäin, ja peräkammarin eikun perämetsien asukkaita alkaa ilmaantumaan. Tosin nyt on pudottanut silkkaa vettä koko päivän ja lumi sulaa huushelkkariin. Mikä on hyvä juttu, tässä pitäisi muutama viikko vielä punnertaa ennen talviunia... Viherpeippo, hömötiainen ja puukiipijä on myös bongattu, vaan kuvaamaan en ole kerinnyt. Luikkivat karkuun pelkurit. Haulikko! Harmaapäätikka ja varpuspöllö ne on toivelistan ykkösinä kuitenkin.