Kirjoittaja:    pekkahyvonen
Sivusto: https://phy.kuvat.fi/
1

Karvakorvan korvakarvat

Näin perjantain kunniaksi samaistun tänään oravaan . Otus on kohta samassa kuosissa kuin meikäläinenkin, turkki harmaantuu ja korvista puskee kauheita karvatupsuja. Ei muuten sada nyt. Mitä teeskentelyä!  
5

Harakka, tuo Keravan riikinkukko (laji nro. 5 laudalla)

Hähähähähä! Luulin tämän otuksen olevan ns. piis of kakku napattavaksi. En olisi uskonut miten varovainen ja tarkka lintu harakka on. Varttitunnin se kierteli ja kurkki ennenkuin tuli lähemmäs, ja ensimmäinen objektiivin heilahdus aiheutti tämän F1-lähdön. Tämä köyhän miehen taloushaukka sai meikäläiseltä kyllä rutkasti lisää arvostuspisteitä käytöksellään ja värit ovat aivan upeat.
6

Palautetta

Foorumia on viime aikoina hiukan rukattu, ja erinomaisen hyvä niin. Viimeisimpien kommenttien näkyminen sivupalkissa on ihan jees, mutta voisi siinä näkyä myös ne viimeksi lisätyt artikkelitkin. Ne kun katosivat viimepäivityksen jälkeen... Vaan jos toiveen saisi esittää, niin kiireellisin päivitys olisi kuvanliittämis-mahdollisuus kommentteihin, eli vastaaminen kuvaan kuvalla. Selkeyttäisi kovasti Viikon kuva- ja Päivän kuva-aiheita. Nykyisellään niistä ei ota selvää vanha erkkikään, eikä aiheen idea toteudu sitten ollenkaan. Tämmöttis.