16 kommenttia

 1. harrastelija sanoo:

  Pelkkä linkki kuvaan kun itse kuvaa ei saa linkitettyä

 2. derelict sanoo:

  Nyt tyhmän täytyy kyl kysyä jotta mikset laita kuvaa tänne suoraan vaan linkität johonkin mistä mitään kirvaa mie en ainakaa löydä?

   Tämän foorumin rinnakkaissivusto?

  Eikö nykyinen selaimes pelitä tän kaa yhteen?

  • harrastelija sanoo:

   Tarkoitukseni oli linkittää tänne kuva toisaalle lataamastani kuvasta, ei toisaalle laittamaani linkkiä, valitettavasti kuvan linkittäminen ei näköjään onnistu. Ilmeisesti kuva aukeaa eri käyttäjille myös eri tavalla. Lisäsin tuohon kuvankaappauksen siitä kuinka linkki itselleni aukeaa…

    Foorumilla on kaatunut jo kertaalleen tilan loppumisen vuoksi, niin miksi kuva pitäisi ladata vielä erikseen tänne kun se pitäisi teoriassa pystyä tekemään myös upottamalla toisaalle ladatusta dokumentistä. Kuvan ja etenkin videoiden upottaminen täyttä arkipäivää useimmille sivuille, niin mikse se onnistuisi tänne. Peruslaiska kun olen niin tuntuu jotekin turhalta ladata kuvia useampaan eri paikkaan. 

 3. derelict sanoo:

  Ahaa, sie linkitit siis sen toisen foorumin etusivulle, et suoraan sinne missä kuvas on.

   Mites eteenpäin kun linkki täällä, kuva siellä, mihin pitäs kommentit kirjoittaa? Molemmille foorumeille? Teettekö te tästä pelkän linkkisivuston,ei hitto sentään!

  Eedit: Ymmärrän kyllä linkin jos se avaa vain kuvan suoraan katsottavaksi, en ymmärrä miks sen pitäs avata näkymä toiselle foorumille.

   

 4. derelict sanoo:

  Nyt Googlen isoveli on poistanut sen linkinkin..

  No tuossahan tuo on kolmannella rivillä sinisellä kirjoitettuna: maariankämmekän varrella

  Ja mie kun luulin vaa olevan kännissä eilisten juhlien jälkeen mut en taia olla sittenkkään yksin….

   

  • Gahpir sanoo:

   Väitätkö,  että näet jo tähän aikaan päivästä väreissä. Täällon yhtä harmaata näytöllä, pihalla ja mielessä..

 5. derelict sanoo:

  Kun klikkaan sanaa kirva avautuu se juttu.

  Sitten on Kirva mustalla, HARRASTELIJA sinisellä kuten myös maariankämmekän varrella.

  Edelleen!

 6. Gahpir sanoo:

  Kait tässä Harrastellen yritetään kiinnittää huomiota siihen, ettei tälle sivustolle kohta vuoden yrittämisen jälkeen edelleenkään pysty linkittämään avautuvaa kuvaa mistään kuvapalvelusta, mikä olisi jo melkotavalla elinehto niille, joilla elinaikaodote on vähän pitempi kuin meillä nykyisillä käyttäjillä.

 7. derelict sanoo:

  Kait tässä Harrastellen yritetään kiinnittää huomiota siihen, ettei tälle sivustolle kohta vuoden yrittämisen jälkeen edelleenkään pysty linkittämään avautuvaa kuvaa mistään kuvapalvelusta, mikä olisi jo melkotavalla elinehto niille joiden elinaikaodote on vähän pitempi kuin meillä nykyisillä käyttäjillä.

  Onko tää sitten joku testamenttijuttu kuvaajille, ikuinen säilytyspyramidi niille kuville linkitysten kautta? Entäs jos se lähdeosoite lopettaa toimintansa?

  • Gahpir sanoo:

   Tuo on lähdeosoite homma on hyvä huomio, moni sivusto siitä kärsii, että kuvat katoaa omista virityksistä. Toistaiseksi asia on kuitenkin ollut vielä niinpäin että useampi luontokuvafoorumi on hukannut kuvansa, mutta isoissa kuvapalveluissa ne on tallella.

 8. derelict sanoo:

  Jaa…..

 9. derelict sanoo:

  Tarkoitukseni oli linkittää tänne kuva toisaalle lataamastani kuvasta, ei toisaalle laittamaani linkkiä, valitettavasti kuvan linkittäminen ei näköjään onnistu. 

  Eihän se ymmärtääkseni oo kertaakaan vielä onnistunut, vai? Sitähän voi aina välillä testata jo aiemmin aloitetussa omassa jutussa. Sillo ne testailut ei tuu ekaks tohon näytölle, ymmärtääkseni muokkaus toimii niin? Kivempi niitä kuvia olis tottakait katoo mutku ei ni ei. Ja miulta se kuvan liittäminen jostain tiedostosta ei kyl kestä montaa sekuntia. Vaik täys tumpelo oonkin peeceen kanssa.

  Monelle foorumille ei saa kuvia kuin linkittämällä syystä etteivät he maksa varastointilasta niinkuin täällä. Mut se onkin jo toinen juttu taas.

 10. derelict sanoo:

  Tuo on lähdeosoite homma on hyvä huomio, moni sivusto siitä kärsii, että kuvat katoaa omista virityksistä. Toistaiseksi asia on kuitenkin ollut vielä niinpäin että useampi luontokuvafoorumi on hukannut kuvansa, mutta isoissa kuvapalveluissa ne on tallella.

  Mitä väliä sillä on vaikka katoavat ikuisiksi ajoiksi. Kait jokainen kuvaaja pitää itsellään vähintään yhden täyskopion kuvasta ku kuvasta? Ainakin kannattas.

  • harrastelija sanoo:

   Pitää jos pitää… Ainakin omalla kohdallani olen laittanut monta tännekin lataamaani kuvaa myöhemmin kuvia selatessani roskiin… Saattavat olla omilla sivuillani tai sitten eivät… jos katoavat niin eipä tuossa kovin suurta vahinkoa synny jos lataamistani kuvista joku – tai vaikka kaikki – häviäisivät bittiavaruuteen… netti on v astaavanlaisia kuvia pullollaan :).

Vastaa