Kuukkeli

Eiliseltä.


8 kommenttia

 1. TKK sanoo:

  Onpa hieno valo. Oranssi lintu ja sinertävä tausta lähes vastaväreinä toimivat tässä hienosti yhteen.

 2. derelict sanoo:

  Edellinen kommentti sanoo kaiken.

  Oliko useampi kuin yksi näkösällä?

 3. lepy sanoo:

  Kiitos palautteesta, useampi kuin yksi löytyi alueelta, kaikkiaan kahdesta eri paikasta.

 4. Gahpir sanoo:

  Samaa mieltä valon sävyistä, komeaa. Moni amattimies tykkää lintujen kanssa myötävalosta, mutta minulle tulee väkisin sellainen salama kameran päällä tunnelma. Värit näkyy tietysti tässä valossa hyvin, mutta itselleni myötävalo on myrkkyä.

 5. derelict sanoo:

  Mielestäni tuo on myötävaloon kuvattu (varjot pyrstössä) ja silti ei tule tunne kovasta eikä salamasta lähtöisin olevasta valosta.

  Niitä siis siellä on, neljästä kyllä ollaan juttua kuultu mutta viimeeksi viime vuonna ne nähty. Meillä on ollut tyhjiä käyntejä metsässä ja tämän syksyn retkillä nähty aina vaan yksi, luultavasti sama yksilö vaikkakin kahdessa eri paikassa. Hannua ei olla siellä nähty mutta saappaan jäljet lumessa luultavasti hänen eli elämää siellä on. 😉

 6. Gahpir sanoo:

  Selvis sekin, että nuo hakusanat kuitenkin tallentuu, vaikka niitä ei näy missään.

   

  Tämä kuitenkin tunnelmaltaan iskee minuun paremmin, mutta voihan se olla että ensi syksynä minäkin olen eri mieltä. Sekin on mukavaa, että kuvat on erilaisia, kaikkeen kyllästyy, vastavaloonkin.

   http://beta.vuodenluontokuva.com/valon-pisaroita/

 7. lepy sanoo:

  Itse kun en ole ammattimies niin olen tykästynyt lintujen kuvaamiseen kaikenlaisissa valoissa, ihanne tapaus kuukkelin sävyjen kannalta olisi tietysti tasainen harmaan päivän valo mutta kyllä tällaiset kuvan kaltaiset pehmeät aamun valotkin itselleni kelpaavat, eikä tätä valoa nyt marraskuisessa järeässä kuusimetsässä ole ainakaan likaa tulee se sitten mistä suunnasta tahansa. Tässä tilanteessa tausta oli yhtä tärkeä kuin itse lintu, toisesta kulmasta kuvatessa tuo ei olisi onnistunut sitten ollenkaan, mutta yritykset jatkukoot ja tuollaisista pikkupakkasista niin kuin Jompan esimerkkikuvassa on, niistä voi näillä näkymin vain haaveilla.

 8. derelict sanoo:

  Sellainen tasainen varjoton valo monesti olisi ollut paras vaihtoehto tietyille kohteille. Sitä vaan ei aina saa mitä haluaa, ees kuvatessa….

Vastaa