Kuvat

Missä vika, kun kuvat ei näy? Onko Win 10:ssä vika?


6 kommenttia

 1. Gahpir sanoo:

  Tässä foorumialustassa on joku vika, jota kuumeisesti etsitään. Kuvan lisäily nyt kuulemma onnistuu niin, että raahaa sen hiirellä tuohon laatikkoon.

 2. derelict sanoo:

  Raahaamalla ne on saanut jo pitkään tänne mutta se että ruudut on vaaleanharmaat eikä kuvia näy niin johtuu ehkä muusta. Kotona miulla Wintouska 7 ja väännön jälkeen sain kuvat esiin. Duunissa Wintouska 10 eikä suostu näyttämään kuvia.  Käyttikseen kait liittyy, F-Secure ei ole mitään kotona herjannut.  Kännykällä duunipäivinä katson kuvat jos moisia on esille laitettu.

   

 3. Zoomaillen sanoo:

  Kiitos tiedosta. Harmittaa, kun ei toimi. Luulin, että syy on ponnahdusikkunoiden salliminen tai estäminen vai Win  10 F-Secure.

 4. kso sanoo:

  Myös W10 käytössä. Ei onnistu kuvien liittäminen. Graafinen -osiossa ei tule täppää, josta kuvan voisi hakea. Teksti -osiossa täpät kyllä ilmaantuvat ja niitä vaihtoehtoja voi valita.! Muuten.. miten se ”raahaaminen” sitten tapahtuu..??

 5. derelict sanoo:

  Itse teen sen niin että tämä sivu koko näytön kokoisena ja sitten avaan pienempänä tämän päälle sen kansion jossa tarvittava kuva on näkyvissä semmoisena pienenä. Vien nuolen hiirellä sen kuvan päälle jonka haluan tänne ja painan vasemman puolen painikkeen hiirestä alas PITÄEN sen koko ajan alhaalla ja ”raahaan” kuvatiedoston ”kopion” samaan paikkaan missä se muutenkin olisi siirron jälkeen. Kun nuoli on isossa lokerossa niin vapautan hiiren painikkeen ja hokkuspokkus kuva tulee näkyviin .

  Meniköhän nyt näin…….

Vastaa