Kyllä tää vielä joskus kesäksi muuttuu…


7 kommenttia

 1. JariS sanoo:

  Epäilemättä. Mutta foorumista ei taida tulla kesää. En ole pitkään aikaan nähnyt kuvia pc:n selaimella, vain iPadillä. Ylläpito tai hallitus ei vastaa viesteihin. Jollain muulla oli aiemmin sama ongelma – miten saitte korjattua vai korjaantuiko itsekseen?

 2. Gahpir sanoo:

  win7 Crome, Linux Crome, Ipad Safari näkyy kyllä kuvat, mutta ladattua ei saa mitään uutta.

 3. derelict sanoo:

  Win 7, Crome, peeceellä, kuvat näkyy ja saa nuo ladattuakin.

  Duunissa Win 10, ei kuvia mutta en ole edes yrittänyt niitä saada esille, kännykästä siellä joskus katson tilanteen.

 4. JariS sanoo:

  Siis minun Windows 10:llä ei näy millään selaimella, iPadin Safarilla ja iPhonella kyllä näkyy, mutta uusia kuvia ei sitä kautta tipu. Ei silti, en ole nyt kyllä mitään julkaistavaa kuvannutkaan. Jotain vauriota täällä on ilmeisesti tapahtunut, kun sivusto ilmoitettiin haitalliseksi. Nyt sama ilmoitus tulee Luontokuva.org-sivulta ja myös Vuodenluontokuva.com-sivulta, jonka toimivuuden nyt luulisi vielä kiinnostavan yhdistystä. Otan ilolla vastaan moitteet ja ohjeet, jos vika on minussa ja pääsen taas ”täysivaltaisesti” mukaan…

 5. Jaket sanoo:

  Kyllä kesä on kaukana..

  Itellä näkyy kaikki kuvat kaikilla laitteilla,känny,tabletti,pc-Win 10,Firefox

 6. hoojii sanoo:

  Pc-Win 10 ja Firefox, näkyy.

 7. Kpaja sanoo:

  Tämä samsungin tabletti on ainoa laite jolla kuvat näkyy, samat tietoturvaohjelmat jokaisessa laitteessa, Pc win 8.1, läppäri win 10 ja tämä tabu, F-SAFE -total. Ilmeisesti Android laitteet ei ole niin nuukia tietoturvasta, win-laitteilla ei edes selaimen vaihto MS: n omiin selaimiin auttanut, VPS päällä ei edes sivuille pääse, tulee vain ilmoitus – tämä sivusto on ilmoitettu haitalliseksi – VPS pois, silloin kirjoitukset näkyy, kuvia ei saa näkyviin vaikka miten muuttelisi ja sallisi kuvat ym. muutettavissa olevia asetuksia. Noo eipä ole tullut kameraakaan näillä pimeyksillä ulkoilutettua joten näillä mennään.

Vastaa