Luontokuvafoorumi

Koska mulla on paksu nahka, enkä pelästy ihan pienistä vittuiluista niin uskallan pistää tämän linkin esille:

http://luontokuvafoorumi.org/foorumi/

(on valitettavasti vielä loppunuoluja vailla, mm. kieli on hiukan fingelskaa)

Jos kehtaatte rekisteröityä ja kokeilla, niin arvostaisin kovasti. Saattaa vaikuttaa monimutkaiselle, mutta ominaisuuksia ja toimintoja on tarpeelliset määrät ja ne jopa pelittävät.

Ja ei, ei ole mitään kaupallista tarkoitusta, eikä mitään "nyt kaikki sinne" myöskään. Olen valmis kasaamaan samanlaisen SLV:lle tai lahjoittamaan tuon sivuston nahkoineen karvoineen yhdistykselle ilman mitään veloitusta.

Palaute mielellään tuolle foorumille jos sanottavaa on, tänk juu.

Eipä muuta, hyvää alkutalvea kuvaajille.

 

 


11 kommenttia

 1. Gahpir sanoo:

  Olen Pekan kanssa vähän erimieltä siitä, kannattaako puolivalmistetta laittaa esille. Sama ongelmahan syntyi tämän sivuston kanssa. Nythän se on tehty, niin tehty on.

  Nuo Pekan hommat on kuitenkin melko huikeita, kun viikon sisään äijä on laittanut pystyyn KAKSI teknisesti toimivaa sivustoa ihan vaan harrasteena.

  Tämä tuoreempi versio on minusta aika moderni ja siinä on hienot kuvien selailumahdollisuudet, mitä tälle alustalle ei ole mahdollista saada. Voit siis selailla isoina kuvina Media Galleriassa vaikkapa kaikki maisemakuvat ja katsella täppäämällä exif tiedot tai kommentit.

  Keskusteluosioon voi luoda keskusteluketjun, johon voi lisätä kuka tahansa kuvia koneeltaan tai linkittämällä kuvapalveluista tai kotisivuilta tahi facebookista.

  Minäkin lähestyisin aihetta rauhanomaisin elkein, ja vain esimerkkinä että tälläinen voidaan laittaa pystyyn viikossa, eikä tarvitse inua resursseja tai jonkun työaikaa, jolla sitä ei tähän ole.

  Tämä vaan mainospuheena, käyttökokemukset tietysti tuonne kyseisen foorumin puolelle. Tässähän voi ja pitää seurustella yhdistyksen kannalta asiasta.

 2. MerviS. sanoo:

  Kyllä kannatti laittaa, enmmän valmishan tuo sivusto on, kun tämä onneton missä nyt ollaan, meen heti rekisteröityyn. Siellä on näemmä yritystä.

 3. derelict sanoo:

  Kiitos kaimalle, toivottavasti päättävä neuvosto oppis nyt jo jotakin eli hyödyntäs omaa jäsenistöä.

 4. harrastelija sanoo:

  Pikaisella vilkaisulla toteasin omalta osaltani, että vaikka tuossakin vielä pinetä viilausta voisi tehdä niin omatla kohdaltani nostan hatun sen verta korkealle, että käsivari loppuu kesken. Toivottavasti suuri ylseisö löytää tuonne… Tämä lienee joka tapauksessa, miten sen nyt sanoisi ketään lopukkaamatta… sanotaanko nyt vaikkapa ettei ole saavuttanut kuin vain hyvin pienen piirin suosion.

  Vahtoehtoisen foorumin ylälaiden uudet kuvat on hyvä. Samoiten Media sivu, joskin kuvat voisivat olla sen verran pienempiä, että riviä kohden saisi olla neljä. Viestiketjujen esikatselukuvat olisi hyvä, mutta kun ne näkyy tuossa ylälaidassakin niin tälläkin pärjännee. Pikaisella vilkaisulla toimii myös Explorerissa ja Androidillakin.
  Pikaisella vilkaisulla ainoat miinukset tulevat siitä, että isot kuvat ovat oikeasti isoja, eli ylisuuret kuvat ovat myös ylisuuria ja siellä täällä vilisee vielä enklantia, mutta tuon enklannin kanssa tulee toimeen ;). Ensimmäinekin hakkasi tämän, mutta tuo tuoreempi… Suosittelen ainakin käymään katsomassa… vielä muutama lisää niin…

  Hymiö ”nostaa hattua korkealle”

   

 5. derelict sanoo:

  Laita ny hyvä mies nuo ehdotukset sinne foorumille mihin niitä toivot. Täällä ne vajoo suureen tuntemattomaan…..

  • harrastelija sanoo:

   Nuo on tarkoitettu ihan vain tähän. Pekka on rakentanut viikkoon kaksi toimivaa alustaa, annetaan Pakan hiukka huilia ja immeisten testata tuota alustaa… Sitten vähän myöhemmin sitten ehdotellaan noita tuonne :).

 6. derelict sanoo:

  Pakka = Pekka

  Pakan = Pekan

  -toinen Pekka…..

 7. MerviS. sanoo:

  Terveisiä Mustalta Pekalta, onnistuin nääs semmosen korttipakan pelastaan ennen kun kiellettiin. En vaan oikein muista kuinka sitä pelattiin,erilaisia perheitä kerättiin, tai jotain. Mutta hienoja kortteja siinä on, ja kirjanettikaupasta löysin vielä vanhan Pikkujättiläisenkin, siinähän nämä kaikki tärkeimmät.

 8. pekkahyvonen sanoo:

  Kiitos palautteista, vaikka ei sitä nyt tarvitse kovin korkealle jalustalle nostaa. Aika simppeleitä juttuja nuo kuiteskin on, ihan oikeasti.

  Toivoisin toki että useampi kuin kaksi vaivautuisi rekisteröitymään sivuille, ei  se ole iso homma, eikä siinä mitään häviä jos ei kyllä voitakkaan. Isommalla käyttäjämäärällä vaan saisi koekäyttöön enemmän vääntöä ja paremmin esille viilausta vaativat asiat.

  Mitään muuta tarkoitusta ei asiassa ole.

 9. MerviS. sanoo:

  No, eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan. Täytyypä yrittää jotain kuvia tänne laitella,,aikansa vie ennenkun ihmiset tänne löytää. ja uskaltaa tulla. Älä luovuta.

 10. MerviS. sanoo:

  Kuinka väärässä olinkaan…

Vastaa