Me on ladattu liikaa kuvia tänne ja

väliaikainen palvelin kuulemma läkähtyy. Jos ei kuvan lisäys onnistu, syy lienee tässä. Edit; Pelaa taas, joku on liittänyt irtokovalevyn.


9 kommenttia

 1. harrastelija sanoo:

  🤣 Jokaisen kannattakin tarkkailla omia latauksiaan oikein suurennuslasin kanssa… Itsekin olen pitänyt pientä hiljaiseloa juuri tuosta syystä 😉, ei tällaisen huithapelin harrastelikan kannata näin valovoimaista voorumia omilla tekeleillä tukkia 😁

 2. pekkahyvonen sanoo:

  Perhana, olin jo varma että tää on mun syytä. Olen ennenkin rikkonut intterwebin tuotoksillani.

  Elisan konesalissa oli tuttu näky tuollainen läkähtyvä palvelin, 25 vuotta kanniskelin niille jääpusseja otsalle ja ropellejä jäähdyttämään punahehkuisia levyjä.

  Kaikkia ei kuitenkaan voinut pelastaa ja armeliain tapa olikin laskea läpitte Pertaanilla.

  Toivottavasti siinä tulevassa lopullisessa serverissä on hevosia ja komerotilaa vähän reilummin…

 3. Kpaja sanoo:

  Ettei vaan olisi samalla palvelimella minne luontokuvakilpailun kuvat on ” piilotettu ”  On meinaan ihan samat oireet kun vanhalla sivustolla, hyytyi samalla lailla kuvakilpailun aikoihin.

  Onneksi on ilmat olleet suotuisia, ettei kuvauskalustoa ole kehannu kastella.  No nyt tietenkii sääkin kuivuu käsiin, vaan eipähän tarvii taaskaan lähteä kuvailemaan kun kuvatkaa ei mahdu palvelimelle.

  Annan tässä samalla vuodatuksella pienen vihjeen ylläpitäjille ym. toimijoille, siirretään koko palvelinkapasiteetti rapakon taakse kuten Laji.fi on tehnyt, samalla tietenkin pitää tinkiä tilaa lisää reilusti, sillä N.., C.., F.., ym kirjainlyhenneturvallisuusvakoojatoimijat joka tapauksessa läpivalaisevat kaikki kuvannot ja kirjoitukset olemattomien uhkien varalta.  Taitaa sitä palvelintilaa löytyä sieltä etelä – lounaisuomen tienoiltakin jopa itämaan tietäjiltäkin, eikös se Yandex rakennuttanu Mäntsälään komean pytingin, sieltä ne F.., K.. ym. itä- kirjainlyhenneturvallisuusvakoojatoimijat samalla tavalla toimivat kuten läntisetkin virkavel..  eiku henkilöt.

  Tietenkin jokaisen kuvaajan täytyisi ottaa kaikki mahdolliset paikannuspalvelut kuvausvehkeistä pois päältä, ettei kuvauspaikkojen löytyminen olisi liian helppoa. Sanallisesti  voisi helpottaa Kirjainlyhenneorganisaatioiden tehtävää tyyliin ( tämä ötökkärotikainen löytyy viäränkoivunhevonkuusensyrjäkylänraitinpavosenheskanjäljenlantakasannurkilta ), eihän sitä voi tietää millaisen turvallisuusuhan joku pörriäinen voi aiheuttaa puhumattakaan linnuista tai kasveista.

  Tämä nyt meni ohi otsikon, mutta ei sitä nyt oikein voi ymmärtää, minkä takia vanha sivusto pitää ajaa alas ja puoli vuotta hiljalleen piristynyt uusi puoli hyytyy heti kättelyssä. Nämä nyt on vain vanahan kiäkän vähäisenälyn välläyksiä, elekee vuan polottaku poroja sieraimessa.

 4. Gahpir sanoo:

  Kyllä on oikeat analyysit, sama palvelin kuulemma Luontokuvakisan kanssa väliaikaisesti on.

  Tämähän siirtyi jo kerran  oikealle palvelimelle keväällä, mutta meni samantien jumiin ja palasi tänne. Se siirto olisi vielä edessä ja pari muutakin asiaa

 5. MerviS. sanoo:

  Väliaikaista kaikki on vaan…

 6. MerviS. sanoo:

  Noh, ei siinä mittään, nysse kävi taas. Monta tuntia olen ny kattellu ja nauttinu teidän lähettämistä valokuvista… mutta harmi kyllä en saanut vastauksia tänne perille, ei kai tämäkään sitten…

 7. MerviS. sanoo:

  Ei ne kaikki kommentit taaskaan ole tulleet näkyviin, todella hidasta ja monimutkaista yksinkertainen asia… Hyvää viikonloppua, ja ottakaahan kisää noita upeuíta luontokuvia, mitä taas olen tänään ihaillut.

  Nyt en enempää jaksa taas tätä taistelua.

  Kiitos kuvistanne!

Kommentoi