Missä kuvat?

Kuvat ovat kadonneet "pilveen", onko sateinen sää aiheuttanut mokoman, vai eilen postaamani kuvannot, varsinkin surullinen ilme " piispalla ".

Kellon käydessä yhdeksää ei kuvia ainakaan tabletilla näy.

Ahaa, syyllinen on löytynyt, samsungin nettiohjelmisto lagaa jollain tapaa. Kuukkelin krominkiilto näyttää kuvannotkin oikein, tutkitaan asiaa 😞

 

Viäränkoivuntakkaa katsottuna asia onkin niin, että taitaa tämän foorumin ohjelmisto tehdä tepposiaan ja pudottaa kuvannot pois Samsungin tabletin internettiä käyttäviltä. Mitä liene tehty  kun eilen iltamyöhään kuitenkin kaikki toimi aivan hyvin.

Suattaa tietennii olla myös Wintouhkan syytä moinen, päivitykset tuntuu olevan tuassiisa ihan sieltä pers...tä, sitä en tiedä mitä käyttistä foorumin pohjalla on, mutta " eppäillä soppii " tuntematonta lainaten.


15 kommenttia

 1. Kpaja sanoo:

  Nonnii selevishän se, suojausvarmenne on vanhentunut eilen puolilta öin, ei ole palvelimen pitäjä muistanut uusia sitä.😴

  Toinen asia joka on pistänyt pahasti silmään jo pitemmän aikaa, miksi vanhaa luontokuvasivustoa ei ole ajettu alas ??

  Vanhalla sivustolla kaikenmaailman kaupustelijat mainostavat vaikka mitä. Kukaan ei ole aikoihin käynyt lisäämässä minkäänlaisia kuvia, saati keskustelemassa mistään kuvaukseen liittyvästä toiminnasta.

  Ehdotankin vanhan sivuston poistamista totaalisesti ja sieltä vapautuvan palvelintilan ottamista tämän uuden sivuston käyttöön, ettei käy kuin muinoin ( palvelimen tukkeuduttua tilan puutteeseen).

  Nämä on vain vanhan kääkän ajatuksia, elekee ottako suotta pulttia, tai polttako pärreitä, että savu piäsöö piästä karkoomaan korvien kautta 😊

 2. derelict sanoo:

  Toivottavasti vanhaa ei ajeta alas vaan siivotaan ja lukitaan. Se on sentään vieläkin se virallinen sivusto esim. ulkomaalaisille keillä on suora linkki sille.

  Siellähän on paljon niitä hyviä kuvia jotka ei katselusta vanhene.

  • Gahpir sanoo:

   Tästä samaa mieltä ja näin se minusta joskus sovittiin tehtäväksi, lukitaan ja säilytetään toistaiseksi, mutta unehtunut muihin kiireisiin. Hieno kuvagalleria ja paljon inhimillistä työtä sen takan.

 3. derelict sanoo:

  Potkaisin äsken savisen patiinini vauhdilla sinne suuntaan jossa infopiste on ja toivon sen osuvan jonkun perseeseen sillä voimalla että saisivat tosiaan siivottua vanhan kunnolla.

  Katotaan ny tuleeko miulle paluupostia tai saavatko he yhtään mitään asian eteen tehtyä….

 4. harrastelija sanoo:

  Tämmöiset tekstit tuli kun yritin kirja mennä http://www.luontokuva.org sivulle. ”Sivustolle http://www.luontokuva.org hyökännyt taho voi yrittää varastaa tietojasi (esimerkiksi salasanoja, viestejä tai luottokorttitietoja). ” ”Tämä sivusto ei ole turvallinen. Tämä voi olla merkki huijausyrityksestä tai siitä, että joku yrittää varastaa palvelimeen lähettämäsi tiedot. Sulje sivusto välittömästi.”

  Vanha luontokuvafoorumi http://www.luontokuva.org/foorumi_old on ainoa mikä toimii, mutta tosiaan senkin on vallanneet jonnijoutavat LiibaLaabat.

 5. JariS sanoo:

  Minäkin laitoin suoraa sähköpostia, josko jotain tapahtuisi. 

  Vanhaa foorumia olen silloin tällöin käynyt siivoamassa, kun minulla siihen on vanhastaan oikeudet. Eihän tässä kiukuttelu auta, joten taidan käydä nytkin joutessani…

 6. JariS sanoo:

  No joo, se on kyllä ihan toivotonta käsipelillä siivota yksi roskaposti kerrallaan pois. Pelkäänpä, että vanha foorumi on kaatopaikkakamaa. Uuteen minulla ei ole senkään vertaa työkaluja.

 7. Kari Rossinen sanoo:

  Taitaa olla viiytystaistelu / saattohoito menossa ja yritetään ohjata tuonne fb suuntaan latamaan kuvia.

 8. JariS sanoo:

  Minä tosiaan siivoilin vanhaa foorumia eilen hyvän tovin (joten jos joku sieltä hyökkäsi koneelleni niin paljon ehti saada pahaa aikaiseksi). Nyt sinne ei näköjään taas pääse, mutta SLV:n etusivu kyllä aukeaa.

  Uuden foorumin kuvat ovat palanneet, sinnikkäiden hälyjemme jälkeen. Selitystä ei ole saatu, mutta ennenkin on tuo suojausvarmenne unohtunut, eli ehkä ei sen vakavampaa. Selvältä näyttää, että yhdistys panostaa kaiken liikenevän nettitarmonsa nyt Facebook-ryhmään, joka kyllä on iso, mutta nimenomaan vastuullisille kuvaajille hyvin ongelmallinen. Ja ainakin minun mielestäni kaukana yhdistyksen tavoitteesta kehittää ja keskusteluttaa luontokuvausta.

  • harrastelija sanoo:

   Ei taida hyökkäykset tulla siivoamisen myötä jos et linkkejä mene avaamaan?

   Totta, onhan tuo suojausvarmenne ennekin unohtunut, mutta jos oikein muistan niin aivan tällaista sekamelskaa ja ”hyökkääjistä” varoittelua se ei aiemmin aiheuttanut.

   Joo, pikkuisen on ristiriitaista SLV:n toiminta jos panostavat tuohon facebookiin. Toisaalta saarnaavat facebookin tekijänoikeusongelmasta, mutta toisaalta eivät oikein panosta omaan foorumiinsa.

   • JariS sanoo:

    Joo, en mennyt tilaamaan lenkkareita luontokuvafoorumin kautta, vaikka paljon oli tarjolla… Siinä viestejä poistaessa laskeskelin huvikseni, että pelkästään linnut-osiossa oli noin 750 keskusteluketjua pelkkää roskapostia, ja useissa ketjuissa 4-6 roskapostiviestiä. Yhden viestin poistaminen kesti 5-10 sekuntia, joten siitä sopii laskea siivousurakkaa.  

 9. Gahpir sanoo:

  Facebookista vielä senverta, ettei siihenkään kovasti tarvitse puhtia laittaa, kun siellä on muiden ylläpitämä alusta. Viime vuonna Luonnonkuvaajien ryhmään linkattiin VLK- voittaja ensimmäiseksi Iltasanomien verkkosivuilta. Voittajanhan voisi vaikka julkaista jollakin yhdistyksen alustalla sekunnin ennen muita, mikä imuroisi kaikki mediat omille sivuille.

 10. derelict sanoo:

  Kiitos JariS että edes jaksoit yrittää siivousta, totuus kuitenkin se että yläkerta voisi ihan itse opetella shitti-imurin käyttöä vanhalla foorumilla.

  Facebook on hanurista!

  • harrastelija sanoo:

   Kiitokset tosiaan Jarille vaivannäöstä – ei pelkästään vanhan foorumin siivoamisesta vaan ylipäätään molempiin foorumeihin käytetystä ajasta.

   En ole varma onko minun päässäni taas vikaa, mutta nyt en tuohon vanhaan voorumiin enää pääse…

   Toivottavasti SLV:n päättäjillä olisi VLK-gaalan jälkeen hetki aikaa paneutua tämän foorumin saloihin ja kehittämiseen. Tällä olisi ilmiselvästi ainakin jonakilainen käyttäjäkunta ja varmaan huomattavasti laajempikin jos/kun tämä saadaan toimivaksi.

Vastaa