Old Ice.

HOOJIIn ja TKKn jäljissä, vanhaa jäätä.


11 kommenttia

 1. MerviS. sanoo:

  Täytyypä yrittää kaivella ne Hoojiin ja TKKoonkin versiot jostain… hyvin on hanskassa valotusajat siulla, se on just eikä melkeen.Ja ensimmäinen pitkäkuonolammaskin sitten havaittu, nykyään ilmestyy kummia lajeja.Sen sijaan tän päivän uutisista kuulin, että se kaikkien vihaama merimetso on ny niin hävinny Suomesta, että sitäkin raukkaa nyt kaivataan takasin.Voi että kun osais ihminen päättää ja ottaa vastuuta omista tekemisistään. Mutta kuvasta tykkään kyllä joo.

 2. hoojii sanoo:

  On hieno joo. Alkuviikosta saattais jopa pakastaa, saas nähdä.

 3. hoojii sanoo:

  Vielä Merville… nuo löytyy kätevästi hakusanoilla ”jäinen koski” ja ”vesipeto”. Haku-toiminto löytyy sinisen nuolen takaa. Tuo haku toimii hyvin.

 4. MerviS. sanoo:

  Kiitos Hannalle, helpompaahan se tietysti olis, jos olis niitä vanhanaikasia kuvaketjuja. Kovin monimutkaiseksi yksinkertaiset asiat on saatu. Harvemmin tulee nykyään käytyä täällä, en kyllä katsomattomiani valokuvia mistään voi löytää penkomatta koko sivustoa läpi, kuka jaksaa?

 5. derelict sanoo:

  Kiitos.

 6. MerviS. sanoo:

  Niiin Hannalle vielä kysymys tuosta kuvien löytämisestä, miten voi löytää kuvan, jota ei ole nähnyt, eikä sen nimeä tiedä. Vähintään meedio pitäis olla, tai sitten päivystää näitä sivuja 24/7. Ei millään pahalla, totuus on vaan niin julma joskus, ei nää kertakaikkiaan toimi yhtään. Alfasivuja mielenkiinnolla odottelen. Onhan tätä betavaihetta jo kestäny aika kauan, että hyvää varmasti luvassa, kaikki suunnitteluvirheet toivottavasti korjattu. Toivossa on hyvä elää.

  Kuvaa kun ny kattelin uudestaan, tekis mieli tehdä toinenkin variatsuuni, alaosasta vaaka. Siinä on aivan selkeesti pää, ei taida koira olla, mutta joku merkillinen koiran tai ehkä jonkun pantterin tyyppinen laji, suu auki alaviistoon hyökkää, on korvat ja silmäkin. No, tätä se teettää kun kakrana tuli selkullaan nurtsilla maattua pilviä kattomassa, niistä löyty ihan mitä vaan, tuttuja juttuja… Onpas toi tosiaan hieno kuva, täytyypi käydä uudelleen ajan päästä, eiköhän se selviä.

 7. hoojii sanoo:

  Jaa, mitenkäs sitä osais etsiä jotain josta ei tiedä, siinäpä kysymis, en tiedä.

  Aihepiirittäin haku ainakin rajaa haun vähän tarkemmaksi. Kuvaaja-haku ei ainakaan vielä toimi.

 8. derelict sanoo:

  Ymmärrän varmaan nyt ihan väärin kuvaaja-haku käsitteen….

  Mut silleen saa kyllä jonkun tietyn kuvaajan tänne tuomat kuvat ja kommentit esille kun klikkaa esim. sinistä HOOJII sanaa tai kirjautumisen jälkeen kuvaajan nimeä. Erittelyä ei ole joka käynnille mutta helpottaa tuo silti tietyn ihmisen kuvien katselua.

 9. hoojii sanoo:

  No, niinpä saakin, hienoa. Kiitos vinkistä, tuota en hoksannut kokeilla, vaan yritin hakukenttään kirjoittamalla.

 10. derelict sanoo:

  Eippä kestä. 🙂

   

  Pirskatti kun ei oo tullu aiemmin laitettua tuota ”löytöä” muiden hyödynnettäväksi….

 11. Gahpir sanoo:

  Kun hakukenttään ymmärtää laittaa sanat ” Mie ice”  niin löytyy kyllä. Hakukone hakee myös otsikoista, tekstistä, tageistä, mutta jossakin näistä pitää olla järkeviä haettavia sanoja, jos haluaa että.tämä sivusto toimii myöhemminkin uudelle käyttäjälle. Siksihän se tagi on kätevä, jos ei jaksa tai halua niitä kirjoittaa. Niitä voi lisätä muokkaa toiminnolla myöhemminkin, mutta harva niinpaljon lähimmäistä ajattelee.

   

  Tuollaiset löydöt kannattaa laittaa vaikka vinkki nimellä esille, niistä on paljon tykätty.

  Kuva on taas todella komea.

Vastaa