Päivän kuva 13.5.2018

Vuokkoja äitienpäiväksi.


9 kommenttia

 1. Gahpir sanoo:

  Ompa komea. Onko yhdellä laakasulla taltioitu.

 2. TKK sanoo:

  Kiitos! Kyllä ihan yhden valotuksen taktiikalla menty. Kolme varttia konttailin kyseisten vuokkoyksilöiden ympärillä sopivaa sommittelua, kuvakulmaa ja syväterävyyttä etsien. Joku voi pitää vähän ei niin terveen hommana, but that’s me. 

  • Gahpir sanoo:

   Samat projektit ollu parina päivänä kelta valko vuokkojen seassa, Ranteet paloi nokkosiin, mutta mitään noin hienoa ei jäänyt talteen kuin sinulla. 

 3. harrastelija sanoo:

  ”Kolme varttia konttailin kyseisten vuokkoyksilöiden ympärillä sopivaa sommittelua, kuvakulmaa ja syväterävyyttä etsien. Joku voi pitää vähän ei niin terveen hommana, but that’s me.” Kiva kuulla etten ole ainoa… Eräänkin kerran saanut itseään hävetä :). Kerran olin juuri käynyt pitkäseni polun viereen kuvaamaan talvikin kukalla liikkuvaa kirvaa jonkun seurueen kävellessä polkua myöden uimarannalle… Pikkuisen isäntä katseli ihmeissään kun tämä sankari makasi samassa paikkaa seurueen tullessa takaisin uimareissultaan. Siitä makaamisesta ei tainnut tulla hullua hurskaammaksi, mutta Tommin konttailu on kyllä kannattanut. Tuosta kuvasta olisi vaikka mihin.

 4. sopivan pehmeitä kukkasia

 5. lepy sanoo:

  Mainio otos kaikkiaan.

 6. harrastelija sanoo:

  Harvoin tulee kehuttua kahdesti, mutta nyt siihen on aihetta. Tää on kyllä erinomaisen hyvä.

 7. JariS sanoo:

  Hieno on, ja kyllä äidit ovat vaivan ja parhaan tuloksen arvoiset!

 8. TKK sanoo:

  Kiitos kommenteista!

Vastaa