Saukko

Seurailin kahden saukon saalistusretkeä jokea ylävirtaan keskellä päivää.

Antto Ahola

27-vuotias luontoharrastelija


10 kommenttia

 1. JariS sanoo:

  Kyllä on upea kuva, kilpailuainesta! Maltillisesti sommiteltu koko saareke kuvaan, komeasti kirkasta ja huurteista taustaa vasten. Vaikka saukko on varjossa, sekin erottuu hyvin. Etuala ehkä ihan pikkuisen ylivalottunut, mutta ei haittaa. Isona kuvana voisi olla vieläkin väljempi rajaus, kun tausta on noin hieno. 

 2. Gahpir sanoo:

  Tyylikkäät ja huolella sommitellut saukkokuvat. Komeaa katseltavaa.

  Jos haluaa niin tehdä, yhteen kirjoitukseen voi lisätä myös useampia kuvia. Kursoria voi siirrellä kirjoituksen sisällä ja Lisää uusi kuva tulee aina kursorin kohdalle. Viimeinen kuva tulee etusivulle esikatselukuvaksi.

  • HannuHanhi sanoo:

   Kiitos! Ja kiitos neuvosta. Lisäsin tähän kaikki.

   • Gahpir sanoo:

    Rivakasti toimittu. Kun tuosta avaa yhden isoksi, niitä voi selailla nuolilla ja padilla mukavasti. Hieno sarja, missä muodossa tahansa. Ja kuten harrastelijat tuolla jupisee, niin ei tähän mitään sääntöjä ole. Tekee miten hyvältä tuntuu. 

  • harrastelija sanoo:

   Jos haluaa niin tehdä, yhteen kirjoitukseen voi lisätä myös useampia kuvia.” Ei kannata laittaa kaikkia munia samaan koriin.  Täällä on  vielä sen verran hiljaista, että voisi mieluummin laittaa eri päivinä kuvan kerrallaan… näyttäisi  edes vähän vilkkaammalta 

 3. lepy sanoo:

  On komea talvinen saukkokuva, ja tuon saarekkeen näkyminen kokonaan on tärkeää niin kuin edellä tulikin todetuksi. 

 4. kari57 sanoo:

  Kadehdittavan hieno havainto, ykköskuvan sommittelussa silmä lepää.

Vastaa