Saukko

Hienoja kuvia täällä jo tällekin vuodelle. Minulla jää päivitykset vähiin monestakin syystä, muun muassa siksi, etten edelleenkään saa täältä kuvia näkyviin tietokoneen selaimilla. Mutta tässä nyt tämänpäiväinen saukko Aurekoskella Seitsemisen kupeella. Kaveri tuli lopulta kolmen metrin päähän, jolloin minun kamerani akku oli ratkaisevalla hetkellä simahtanut ja piti sohia jotain kännykällä. Koko tarina on täällä jos kiinnostaa: https://jari.kuvat.fi/blog/19/puhelinsaukko/

 

 

 


7 kommenttia

 1. Pehy sanoo:

  Jopa neljään kertaan tuli saukon kuvat…

  Kokeilepa kilkata selaimen (Chrome ainakin) osoiterivillä ensimmäisenä näkyvää i (info)- merkkiä, siitä aukeaa menu jossa on kohta ”Sivustoasetukset”. Tarkista ettei kuvien estotäppä ole päällä. Jos on niin käännä se asentoon ”Salli”.

  Vaikka tämä foorumi nyt pysyy nippanappa toiminnassa lähinnä laastarin, syljen ja hurskaiden rukousten avulla niin aikalailla minimivaatimuksena pitäisi sentäs kuvien näkyä.

 2. JariS sanoo:

  Hups ja kiitos. Kuvat on kyllä sallittu, mutta kaikenlaista muuta on estetty, koska verkkosivusto ei ole turvallinen – selaimen mukaan. 

  Ja toinen ongelma on tosiaan tuo kuvien lataaminen raahaamalla: näytti onnistuvan vasta neljännellä kerralla mutta olikin onnistunut neljä kertaa… Nämä ongelmat yhdistettynä tekee aika turhauttavaksi foorumin käytön. 

  • Gahpir sanoo:

   Onpa ollut päivä. Upeat kuvat ehtit kuitenkin ottaa.

   Hyvin on Jarin tuntemukset täälläkin. Jonkinlaisen periaatepäätöksen tein syksyllä, etten kuvia lataa, jos ei edes perusasioita kukaan jouda laittamaan kuntoon. Enkä enää omista hiirtä, raahailut on aika työläitä . Senverta voisi tätä sinnikästä joukkoa arvostaa, että siivoaisi turhat ja pohja toimivaksi.  Kurkkijoita kuitenkin riittää yhä vaan, koska vanhojen kuvien katselut lisääntyy.

 3. Pehy sanoo:

  Nuo selaimen varoitukset usein on vähän yliparanoideja. Mut joopa joo, mielenkiintoinen umpisolmu tässä on, tämä alusta ei toimi muttei toimivakaan kelpaa. Yäkensyä.

 4. hoojii sanoo:

  On kyllä tosi hieno kuva saukosta. Minulla ilmeisesti ”sallivampi” virustorjunta, kun toimii.

 5. Jaket sanoo:

  On komee kuva ja tää varmaan otettu kuitenkin oikeella kameralla.

  Olis upea ilmestys nähdä läheltä saukko,lähin matka itellä jotain +100m..

 6. JariS sanoo:

  Kiitos. Tämä saukkokuva on tosiaan ehkä 20 metrin päästä kuvattu 300mm + 1,4x jatkeella, vähän ennen kuin akku sitten simahti. Vara-akku on tietysti ”aina” taskussa, vaan ei juuri nyt… Tuolla putkella ei olisikaan enää ollut käyttöä, kun saukko tuli kolmeen metriin. Hieno elämys kaikkinensa!

  Jossain vaiheessa noita ”ei ole turvallinen sivusto” -ilmoituksia tuli käsittääkseni useammalle, ja minulle sitten jäi tällainen tauti päälle. Ongelmasta on kyllä ilmoitettu ylläpitoon muutamaankin kertaan. Millään muulla sivustolla ei minun virustorjuntani ole tällaista tehnyt. Kännykässä ja tabletissa Safari avaa kuvat ihan normaalisti.

Vastaa