Sekalaisten loppusijoituspaikka.

Aattelin kokeilla tämmöistä juttua. Jos jollakulla kuviin kuulumatonta asiaa, kysymistä, sanomista, ihan mitä vaan tekniikkaan, kuvaukseen tai vaikka peräpukamiin liittyen niin otettaisiin ne asiat esiin täällä. Jätettäisiin kuviin kuulumattomat henkilöiden väliset väännöt kuin myös turhat torat sieltä poies ja tuotaisiin ne täällä esille, on sitten posiivisia tai negatiivisia sivujuonteita. Lainatkaa sieltä vaikka lause tai osanen tänne esim. "xxxxx"  ja jatketaan täällä tarvittaessa lantakasan hankomista tai ruusujen tuoksuttelua.

Monella foorumilla jako tehty asioihin halavatun paljon paremmin, täällä taas ryvetään aina jonkun kuvaajan esilletuoman kuvan alla. Eikä tarkoitus ole riitaa tänne aikaansaada, jos joku tarttee vaikka kartta-apua kuvauspaikan suhteen tai vaikkapa Gore-Tex korjaamoista tietoa ni tänne vaan sanoja esille.

Kokeillaan lähteekö tää toimimaan vai sammuuko tää pienen pieni alkuliekki jo ekasta oven avauksesta. Pitkään tuntunut että kommentit hyytyy kohta nollaan kun moni ei uskalla esille tuoda omaa tuntemustaan ees toisten kuvista muitten ylijyräämisen pelon takia. Yritetään lisätä sanallista antia niin kuviin kuin tänne. Sopiiko muille?

Itte yritän parantaa omalta osaltani mutta mitään en takaa, vanha koira kun ei aina uusista luista ole kiinnostunut....


14 kommenttia

 1. derelict sanoo:

  Aloitan vaikka itse. Onko porukka miten kiinnostuneesti seurannut Nikonin ja Canonin uusien FF peilittömien esiinmarssia, siis vielä sanallisissa arvioissa vasta tietenkin.

 2. J.Sihvo sanoo:

  Vähän seuranneena pelkään että canonin tulevassa peilittömässä on 5 dmk4 kenno, meinaan ettei ole siinä mitään parannusta. Mene ja tiedä, testejä ja tarkempia specksejä odotellessa……

 3. hoojii sanoo:

  Noista uutuuksista en mittää tiedä….

  Mutta tällainen ”ketju” on hyvä idea, kun keskustelu jonkin kuvan kohdalle alkaa luisua ”sivuraiteille”, niin voi jatkaa täällä.

  Ja mitä omiin kuviini tulee, niin kritiikkiä saa antaa niin paljon kuin sielu sietää…aiheesta tai aiheetta. Makuasioita kun ovat, miten kukin kuvan kokee.

  Tosi sopivan kuvan oot tuohon löytänyt.

 4. Jaket sanoo:

  Kuva on sopiva aiheeseen,kyllä.Jos sitä sa arvostella,on kuitenkin aavistus sekava,tavaraa sikinsokin,niinkuin siellä tietysti olikin..eli aiheeseen sopiva.

  Hyvin vähän olen seurannut Nikon:n peilittömiä,vaikka se nyt taitaa ola aikamoinen mullistus Nikon:lla kymmeneen vuoteen.

  Koska tuo minun 4/3 järjestelmä oli melkoinen pettymys,täytys perehtyy tuohon,kuitenkin kinokenno ja nopee,nopeus kiinnostaa.

  Ainoo mikä estää lähemmän tuttavuuden,on persaukisuus ja omistan jo täyskennoisen,mihin tyytyväinen olen.Tiedä sitten mitä lisäarvoa tuo peilitön antaa,pieni,kompakti,kevyt…ehkä..

  Ite en kyllä usko tuohon”ylijyräämisen pelkoon”,somessakin haukutaan toisia surutta,en itse ole tosin muualla somessa,kuin täällä.Porukaa ei vain kiinnosta ja kait se tästä keskeneräisestä alustakin johtuu.

  Arvostela saa ja pitää ja olisi mukava,jos arvosteltava vastaisikin jotain kuvan kommentointiin.

  Itse olen laiska kommentoija ja kuvanlaittaja,joskus on aktiivisempia kausia 🙂

 5. derelict sanoo:

  Toivotaan että täällä tulee olemaan keskustelua, ilmoituksia vaikka valokuvanäyttelyistä jne jne.

  FF peilittömistä tulee taatusti olemaan juttua useilla tahoilla. Itseäni kiinnostaa kyllä Canonin tuleva uutuus ja sen testit, etenkin kun nyt tiedetään että vanhat EF-sarjan obiskat voi hyödyntää uuden rungon kanssa adapterilla. Mut annan ajan kulua ja viisainta ehkä odottaa sitä seuraavaa mallisarjaa, se on sitten jo lähempänä ehkä lopullista peilitöntä runkoa komponenteiltaan ja ohjelmiltaan.

 6. derelict sanoo:

  Jos johonkin aparaattiin tarvitsette uudet akut ni kannattaa vilkaista sellaisen firman kuin Suomen Akut sivustoa. 1DmkIV ja meiän H..sta P…ka läppäri on saaneet uudet jännitelähteet sieltä eikä sen suurempaa moittimista niistä akuista ainakaan vielä. Nopee toimitus jos heillä on ollut ne varastossa. HP:n akku on mAh arvoltaan tupla aiempaan kuin myös kokoon verrattuna ja nyt läppäri nousee hyvin pöydänpinnasta irti ja tuuletinkin saa tarvitsemansa ilman koneen sisuksiin paljon paremmin.

 7. derelict sanoo:

  Gahpir, sinun varmaan kannattaisi avata oma ketju tuolle asiallesi, miun mielestä tuon foorumiasian käsittely tämän ketjun puitteissa ei ole mitenkään järkevää.

  Tarkoitin tämän omasta mielestäni toisenlaisten pikkujuttujen sijoituspaikaksi mutta siun asias on ihan toista luokaa ja täältä tuskin saat sille laajempaa pohjaa. Olet ollut asiasta kiinnostunut ja ko. asia kannattaisi pitää yhtenä ketjuna ettei se mahdollisesti katoa pätkinä tänne. Siis jos tääkään koskaan tästä suosta enää nousee…

  Itse en enää ole pahemmin kiinnostunut foorumin hypetyksestä tai kivityksestä eli se siitä.

 8. derelict sanoo:

  Kun et asiaa tunnu sanoista ymmärtävän niin paree kun et ota kantaa miun tekemisiin. Niin kauan oot urissut foorumin tilanteesta ja polkenut sitä suohon että siun kannattais ihan oikeesti aloittaa sille oma ketju ettei itse tärkeä asias katoa tänne miun aloittaman sontasäiliön sisuksiin.

   Mites muutes jaksaa se teiän hengennostatusfoorumi joka jopa lukemiselta suljettiin….

  Aina kun yritän jotain niin tykkäät kaataa sulaa lyijyä niskaan niin että perskarvatkin käryy. Eipä oo paljon haluja ees muiden kuvia sen pelossa kommentoida. Itse omasta mielestäni aikas kauniisti toin mielipiteeni julki asiastasi joka tarvis kyllä näkyvyyttä ja muiden tukea, mutku…

  Sayonara!Ps. Tätä lukeville tiedoksi että eräs väärin ymmärretty nero poisti kirjoituksensa joihin omat tekstini liittyivät.

  • Gahpir sanoo:

   Sä olet moderaattorni roolissa ja voit kieltää ja poistaa keskusteluja, mutta älä mene henkilökohtaisuuksiin. 

   ”Gahpir, sinun varmaan kannattaisi avata oma ketju tuolle asiallesi, miun mielestä tuon foorumiasian käsittely tämän ketjun puitteissa ei ole mitenkään järkevää.

   Tarkoitin tämän omasta mielestäni toisenlaisten pikkujuttujen sijoituspaikaksi mutta siun asias on ihan toista luokaa ja täältä tuskin saat sille laajempaa pohjaa. Olet ollut asiasta kiinnostunut ja ko. asia kannattaisi pitää yhtenä ketjuna ettei se mahdollisesti katoa pätkinä tänne. Siis jos tääkään koskaan tästä suosta enää nousee…

   Itse en enää ole pahemmin kiinnostunut foorumin hypetyksestä tai kivityksestä eli se siitä.”

   ”Kun et asiaa tunnu sanoista ymmärtävän niin paree kun et ota kantaa miun tekemisiin. Niin kauan oot urissut foorumin tilanteesta ja polkenut sitä suohon että siun kannattais ihan oikeesti aloittaa sille oma ketju ettei itse tärkeä asias katoa tänne miun aloittaman sontasäiliön sisuksiin.

    Mites muutes jaksaa se teiän hengennostatusfoorumi joka jopa lukemiselta suljettiin….

   Aina kun yritän jotain niin tykkäät kaataa sulaa lyijyä niskaan niin että perskarvatkin käryy. Eipä oo paljon haluja ees muiden kuvia sen pelossa kommentoida. Itse omasta mielestäni aikas kauniisti toin mielipiteeni julki asiastasi joka tarvis kyllä näkyvyyttä ja muiden tukea, mutku…

   Sayonara!Ps. Tätä lukeville tiedoksi että eräs väärin ymmärretty nero poisti kirjoituksensa joihin omat tekstini liittyivät.”

    

 9. derelict sanoo:

  Kuinka normaalia on että alppiruusu kukkii vielä syyskuun lopulla?

 10. hoojii sanoo:

  Aika harvinaista varmaan. Onkohan kuivuuden takia pahasti myöhässä, vai lämpimän syyskuun erehdyttämänä reilusti etuajassa.

 11. derelict sanoo:

  Pelkkää harmaata kuvien tilalla, mistä johtunee?

 12. derelict sanoo:

  Syy harmauteen selvis, kyseessä olikin meiän keittiön lavuaarin altaat…..

 13. derelict sanoo:

  Oottako huomannu, foorumilla etenki kommentoinni suhtee ollu aika hiljasta viime aikoina.

  Liittyynekö se Dia de Muertos aiheeseen….

  Kuolleet ku harvemmin itteään esille tuovat.

Vastaa