Suon susia

 

Illan kuvia susista. Uros susi ja kaksi nuorta talvella syntyneitä mukana.

 


10 kommenttia

 1. Pelai65 sanoo:

  Hieno kuva jälleen!

   

  Ja korvamerkintä EU:n mukaisesti 🙂

 2. Kari Rossinen sanoo:

  Kiitos niin se menee nykyaikana. Milloin aloittaneet ihmiselle laittaa SOTE sirun ihon alle joka päivitetään wifi yhteydellä 🙂

   

 3. derelict sanoo:

  Ruåttissa jo siruttaneet immeisiä jonkin aikaa….

  Pannat ei kuulu luonnon villeille eläimille. Sitä mieltä osa tutkijoistakin. Vankilalomilla ne on asiaa, pannat siis, ei lomat.

 4. Kari Rossinen sanoo:

  Joo Ruotsihan on aina meitä edellä asioissa. No tänäpäivän niitä on susillakin ja tutkijoitakin on monenmoisia niin kuin mielipiteen esittäjiäkin. Milloinhan alkaa ihmiset vastustaa lintujen rengastuksiakin? Meillä kaikilla alkaa on myös seurantalaite joka jäljen jättää missä liikumme, se oma GSM-puhelin. 

 5. Jaket sanoo:

  Ja olemme jättäneet jälkemme nettiin jo pitkän aikaa,vapaehtoisesti,sosiaalinen media,seuranta,evästeet ja tosiaan kännykkä.

  Eikö tää suomalainen lintukuvaaja oliko Varesvuo vai se toinen ,vastusta rengastusta?

  Komee kuva ruskasusista.

   

 6. derelict sanoo:

  Turha verrata ihmisiin mitenkään rengastettuja eläimiä. Etenkään lintuja, niiden muuttoja esim. on seurattu niin pitkään että rengastamisella ei ole sitä pohjaa mitä oli kun homma alkoi.

  Ihmiset itse vapaaehtoisesti ovat suostuneet seurantaan, eläimet ei. Aivan sama netissä olevat valokuvat, palvelinsalit höyryää ympäri maailman että niiden sisuksiin tungetut miljoonat kissat ja kanit ovat siellä ikuisesti piilossa ja ilmakehä tuhoutuu osin salien sähköntarpeen takia. Ja jotkut nimittävät vielä itseään luontokuvaajiksi, ei helevetti!

  Mut se siitä ja sudet korpeen asumaan tai oikeammin korpeen ne ihmiset jotka eivät sulata sutta.

 7. Kari Rossinen sanoo:

  Johan on jutut ja mielipiteet.

 8. derelict sanoo:

  Asioillahan on kaksi puolta. Luonnollisesti luontoa säästävä ja luonnottomasti luontoa pilaava.

 9. Kari Rossinen sanoo:

  Kaksihan tässä kirjoittelee niin varmaan on kaksi puolta mutta tuo susikuva ei tee kumpaakaan mainitsemaasi. Se on varma se.

Vastaa