Tilhiä ja tykkäyksiä

Epätieteellinen vertailu: Laitoin edellisen tilhikuvan sekä tänne että Facebookiin omille kavereille ja poikkeuksellisesti myös luonnonvalokuvaajien FB-virtaan. Facebookissa sain omilta kavereilta 35 tykkäystä (potentiaalia 265) ja SLV:n 60000:lta "kaverilta" 15 peukkua ennen kuin kuva katosi kymmenien uusien kuvien taakse. Tällä omalla foorumillamme sain kolme mukavaa sanallista kommenttia - kiitos niistä. Jos ja kun arvostan asiaan paneutuneita silmiä ja kehittävää palautetta, ei ole epäilystäkään, annanko kuvani tälle ehkä vähäväkiselle, mutta arvostavalle foorumille vai amerikkalaiselle kirpputorille... Kiitoksena siis toinenkin tilhikuva.

 


9 kommenttia

 1. Gahpir sanoo:

  Kaunissävyinen kuva tämäkin,   lisäksi hyvä testi ja loistava loppupäätelmä.😉

  Meneekös kaikissa Fasebooki ryhmissä niin, että jos kuvaa kommentoidaan, se nousee ylimmäksi kuvavirrassa?

 2. Kari Rossinen sanoo:

  Miksiköhän tuo SLV FB sivu on kaikille avoin ja tänne pitää rekisteröityä ja olla SLV jäsen?

  • Gahpir sanoo:

   Kyllä fasebookiin täytyy rekisteröityä ja käytännössä kaikille sivustoille, kuten tänne. Mistä on syntynyt käsitys, että tänne foorumille osallistuakseen pitäisi olla jäsen? Ainakaan se ei pidä paikkaansa, ja jossain niin lukee, ilmoittele, se pitää korjata.

 3. pekkahyvonen sanoo:

  Olet sataprosenttisen oikeassa naamakirjan suhteen, paska on paskaa. Vaikka kuinka puristaisi ei siitä timanttia tule. Eikä taida tästäkään timanttia tulla, kourallinen sitkeimpiä asiaan uskovia jaksaa sentään kuviaan postailla mistä peukku tai plussa.

  Eipä tästä foorumista taida hirveästi hyötyä olla kaltaisilleni noviiseille noin kuvaajana kehittymisen suhteen, kun palaute on useimmiten nollan ja olemattoman välimaastosta. Vaan mitäpä tuosta, sitähän se elämä on ja tulee olemaan.

   

 4. harrastelija sanoo:

  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍pitää sitä ainakin SLV:n naamakirjaa paremmaksi pistää vaikka alusta on mitä on 😁.

  Nätti lintuhan tuo on ja koriste vielä suussa. Jari tekköö jouluu, on kuin joulupossu omena suussaan

 5. derelict sanoo:

  Eipä tästä foorumista taida hirveästi hyötyä olla kaltaisilleni noviiseille noin kuvaajana kehittymisen suhteen, kun palaute on useimmiten nollan ja olemattoman välimaastosta. Vaan mitäpä tuosta, sitähän se elämä on ja tulee olemaan.

  Älä hyvä kaima noin ajattele. Se nollan ja olemattoman välimaasto on vaan yksi ylitettävä keltainen viiva kuvauksellisella tielläsi kohti omaa tulevaisuuttasi kuvaamisen suhteen. Kysy hyvä mies jos siltä tuntuu ja jos et täältä saa vastauksia ni on näitä muitakin foorumeita meille. Tää on siitä huono foruumi ettei täällä ole minkäänlaista kanavaa kysyä tai antaa apuja, tai onnistuuhan se. Omien tai muiden kuvien kommentointilaatikoissa. Anteeksi Jari S…..  🙁

  Täällähän on vaan kaikentietäviä kuvaajia, Suomen parhaimmisto.  Niiku sie ja mie.  😀   Ei tätä vakavasti kannata ottaa. Jos miusta alkaa tuntua että hymy hyytyy ni otan tumman oluen. Se poistaa hyvin kuvista puhkipalaneet kohdat.  😀  😀

 6. pekkahyvonen sanoo:

  No joo, oli sellaista väsyneen urputusta, johtuen lähes katkeamattoman työnteon aiheuttamasta koomantyyppisestä olotilasta. Oikeesti olen iloinen ja positiivinen kuin posetiivarin apina, sitä äiti ainakin aina sanoo. Kummasti auttoi yksi vapaapäivä ihan vaan jouten ollessa. Otin ihan valokuvankin Sipoonlahdelta, siitä tuli huono.

  Liitän sen tähän vastaukseen:

  ———————————————-

  Nuin ikkäästi.

  Taidanpa pistää kuvan tuolle vanhalle foorumille testimielessä..

 7. Gahpir sanoo:

  Melko minimalistinen kuva Sipoonlahdelta, mutta kyllä siinä jääkuikka ja vanavesi on kauniisti ikuistettuna.

 8. JariS sanoo:

  Kiitos keskustelusta. Todellakin, aina parempi jos kuva/tarina kirvoittaa enemmänkin keskustelua kuin vain sen yhden oman kuvan kommentteja. Ei se mikään oma yksityisalue ole.

Vastaa