Uuden putken testailua

Olen vannonut alkuperäisten Canonien nimeen, mutta nyt sorruin "halpis" Sigmaan (150-600mm / f 5-6,3). Enkä ainakaan ensimmäisen päivän jälkeen kadu... Kun nyt valoakin alkaa olla.


4 kommenttia

 1. lepy sanoo:

  Hyvä sarja kaikkiaan, tuolla halpis Sigmalla otan itsekin yli 90% kuvista eikä vaihtotarvetta ole mihinkään suuntaan, kannattaa vain nähdä hieman vaivaa ja tarkistaa onko tarkennuksen hienosäädölle tarvetta, jos ja kun tarkennus on kohdallaan niin tekee kyllä nättiä jälkeä suorastaan hävettävän halvalla.

 2. TKK sanoo:

  Komeaa jälkeä näyttää tekevän! Itse olen haaveillut canonin 100-400 mk1 ”legendan” vaihtamisesta Sigman uuteen kehuttuun 60-600 zoomiin. Säilyisi ulottuvuuskin suunnilleen ennallaan, kun vaihdoin hiljattain täyskennoiseen.

 3. lepy sanoo:

  Aika huikea on tuo 60-600 millisen polttoväli alue, näissä pitää vain olla tarkkana tai ainakin tässä 150-600:ssa että tarkennusalueen rajoitin on oikein asetettu, varsinkin huonommassa valossa auttaa kummasti tarkennusnopeuteen, lisäksi tuo custom namikka siirtyy vähän turhan helposti pois off asennosta jolloin tarkennus selvästi hidastuu, itse teippasin namikan siihen mihin se kuvatessa kuuluukin eli juuri tuohon off asentoon.

 4. Jaket sanoo:

  Jälki riittää vallan hyvin tälle tasolle.Itellä oli Tamron:n vastaava,melkein harmittaa,kun vaihdoin Nikkor:in,millejä menetin…

Vastaa