Valon pisaroita….

ja kuukkeli, tältä päivältä.


8 kommenttia

 1. derelict sanoo:

  Sie onnellinen oot siellä päässy käymään oikeen valon kera.

  Lunta ja kaikkee, kauniisti kuvassa hän. 🙂

 2. JariS sanoo:

  Hieno, melkein jo joulukuva! Katseen suunta kuitenkin lisää ilmeikkyyttä perinteiseen joulukorttipotrettiin nähden.

 3. Jaket sanoo:

  Kaunis kuva ja valo.Kuvaajakin olisi varmaan toivonut taustaa kauemmas,mutta sano se tuolle kuukkelille 😉

   

 4. hieno kuukkeli kuva,ne on hävinneet täältä p.savosta ei juuri tapaa niitä.

 5. lepy sanoo:

  Kiitos palautteesta, Tiiraan on ilmoitettu nyt syksyn aikana joitakin kuukkeli havaintoja Joensuun ja Kuopion väliltä ja ainakin Tuusniemeltä, mutta eihän noita varmaan noillakaan alueilla montaa paria pesi, todella iso harmi.

 6. MerviS. sanoo:

  On komee kuukkelikuva, nätti valo ja taustakin,valon pisarat kruunaa vielä ja siitä tykkään että silmissä on pilkettä, varjoisesta puolesta huolimatta. Tykkään myös taustan etäisyydestä, just passelisti epäterävä ja kuitenkin hahmottaa mitä siellä taustalla on. On hieno!

 7. derelict sanoo:

  Tänään pikkujouluissa kuulin kuinka tuolta suunnalta on hävinnyt iso ala hyvää metsää. Ei sentään tuon kuukkelin asuinalueelta. Mut jotain hyvääkin, on siellä toisella suunnalla sentään vielä neljä kuukkelia ollut hirvimiehien kavereina. Kahdelle paikalle jotka tiesin jotenkin saa nyt siis sanoa adios….

  Aivan sama nähdäänkö myö niitä enää koskaan mut toivomme että ne kuukkeliperheet löytää vielä uudet reviirit itselleen ja tuleville jälkeläisille.

 8. lepy sanoo:

  Kiitos kahdesta viimeisestäkin, oli suorastaan pakko käydä kuukkeleita morjestamassa kun ennusteet näytti aamulle lumisadetta, menomatkalla Rautjärven itä-osissa olikin lupaavasti maa ja puut valkoisenaan mutta perillä kuukkelipaikoilla oli lumet vähissä, pilvipeitteen repeily yllätti kyllä mukavasti. Onhan se melkoinen häpeä koko vanhojen metsien suojelun kannalta että jos ja kun nuo viimeiset kuukkeli reviirit katoaa, kun kysehän ei ole vain pelkästään kuukkeleista, kyllä sapettaa suunnattomasti tämä ihmisen ahneus ja jatkuva voiton tavoittelu eli kaksilahkeinen paskahousu ensin ja muut sitten perästä jos jotain jää jäljelle, kyllä ihminen on haitallisista tulokaslajeista ihan omassa sarjassaan.

Vastaa