7 kommenttia

 1. Jaket sanoo:

  Näpsäkkä riistakamerakuva ja tässä koossa ihan kelpoa laatua.

  Millloinhan riistakameroiden kuvanlaatu alkaisi kehittyä enempi ”oikein kameroiden” suuntaan?Voisi vaikka hommatakin sellaisen,hinnat tosin aluksi pilvissä…

  Moniviikkoinenhan tuo vasa on…

 2. harrastelija sanoo:

  ”Moniviikkoinenhan tuo vasa on…” lienee ennemmin pöiviä kun viikkoja.

  Ei mahtne riistakameroiden laatu yltää vielä vähään aikaan edes halvempien kameroidenkaan tasolle. Jos haluaa kuvillelastua lienee KENNETH WEBERin metsäkamerat olla järkevin ja ainoa vaitoehto. Käytettynä vanhemman mallisia järkkäreitä saanee ainakinlähes samaan hintaan kuin kalliimia läettäviä riistakameroita.

  Itse käytän vanhaa riistakameraa tarkkailemaan erilaisren ”hotspottien” elämää.

 3. harrastelija sanoo:

  No en näköjään… tai muistelin jonkun Jarkon tuollai kuvanneen mutta lyhyellä selaamisella löysin vain Kennetin kuvat niin luulin vain… no joo seli seli… Sorry kömmähdykseni 

  • Gahpir sanoo:

   Näillä nykyaikaisilla sivustoilla on tuollaiset kätevät tagit😉 siitä kun tökkää Liiketunnistin, niin löytyy kaikki artikkelit asiasta, siis niiden jotka haluavat artikkelinsa löytyvän. Huumoria siis tämä.

 4. harrastelija sanoo:

  ”Näillä nykyaikaisilla sivustoilla on tuollaiset kätevät tagit😉 siitä kun tökkää Liiketunnistin,” Puhut täysin asiaa… Kun vain oppisi tuon tagi sujuvan ja laajan käytön… Harmi vain, että yhdistin nämä kuvat ”metsäkameraan” ja sitä kautta ohjaudun vain Kennetin kuviin en liiketunnistinaiheisiin . Mitenkään väheksymättä Jarkon kuvia…

 5. Jaket sanoo:

  Palasin katsomaan,vastaatko mitään…

  Juu,itellä on ollut vähän samanlaiset systeemit käytössä,nyt jo otettu pois pyytämästä.Tosin salamaa en oo käyttänyt,en omista kun yhden salaman,enkä osaa sitäkään kunnolla käyttää,muuta kuin vesisiippajahdissa kamerassa kiinni.

  Tuossa tuli kevättalvella,kun tuli ensimmäiset nuoskakelit ja hirvet lähti liikkeelle,pystytetyä kamera-ansa niiden polulle.

  Vahinko vaan,ettei homma toiminut tai liiketunnustelija ei pelannut niinkuin piti,liekö ottanut itteensä,kun oli koko talven ulkona.Ei oo mikään sääsuojattu paketti.

  Tuo viikkoja vanha sattaapi olla liikaa,sanotaan päiviä 😉

Vastaa